Wchodził do autobusu macal wszystko to co macali inni później włożył łapę do gęby to j🤬y samobójca
jutro mam misję, 2x bus, 2x pkp no i godzina pociągiem, dziewczyna do której jadę mówi, że ją gardło boli bo ją przewiało na przystanku, a ty mnie ty k🤬a straszysz
gustav665 napisał/a:
jutro mam misję, 2x bus, 2x pkp no i godzina pociągiem, dziewczyna do której jadę mówi, że ją gardło boli bo ją przewiało na przystanku, a ty mnie ty k🤬a straszysz
Gardło to ją boli, bo za dużego ogóra łykała.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.

Juzwa napisał/a:
Gardło to ją boli, bo za dużego ogóra łykała.
W dodatku niestety nie jego...

gustav665 napisał/a:
Chyba do babci jedziesz...
Damian2 napisał/a:
W dodatku niestety nie jego...
Jeden z nich był moim

Czytałem na gagu że została wezwana policja zaraz po incydencie. Jegomościa podobno aresztowano i dostał kilka lat.
Up.
Wyrok w ciągu kilku dni ? Może miesiąca ? "kilka " lat ?
Zastanawiasz się czasami czy to co piszesz, brzmi chociaż odrobinę wiarygodnie lub sensownie ?
Zatrzymać jak najbardziej mogli ale całą reszta to jakieś nie realne bzdury.
Zastanawiasz się czasami czy to co piszesz, brzmi chociaż odrobinę wiarygodnie lub sensownie ?
skandal napisał/a:
Up.
Masz rację, ale osoba ta przebywa w areszcie, sprawa działa się w Belgii, nie mogę wkleić linka. Wpisz w Google guy liking poles i belgium metro spreads koronavirus