👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Od cholery tych filmów z picie wódy z gwinta, szkoda że nie pokazują efektu np po godzinie.

Mir4SS napisał/a:
Ja bym półtora litra wody na raz nie wypił, ale kto go tam wie
Teoretycznie wypicie sześciu litrów wody naraz powinno Cię zabić.
człowiek ma jakieś 5500ml krwi, w 1500ml wodki jest jakies 585ml czystej wodki. Po tym powinien mieć jakieś 96-106 promili we krwi.
0.5l danielsa tak wypiłem i mimo że lubie ten trunek bardzo, to prawie się zrzygałem.
Jegomość zdaje się być robocopem...
Jegomość zdaje się być robocopem...

Cytat:
Semen? Semen Korczaszko? A gdzie Jakub?
![]()
Jakub, pewnie Bardaków goni z krowiakiem i cytrynką

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie