👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Też tak odnośnie tego Kony - w sumie tak widzę większość tych ludzi, co klikają w to i tak dalej.

to całe zamieszanie z tym kolesiem wyskoczyło jakoś tak niespodziewanie i jest mocno nagłaśnianie w massmediach , nie ma bata, musi być jakieś drugie dno... ktoś wie , o co tak naprawdę chodzi ?
dupaCyckDupa napisał/a:
to całe zamieszanie z tym kolesiem wyskoczyło jakoś tak niespodziewanie i jest mocno nagłaśnianie w massmediach , nie ma bata, musi być jakieś drugie dno... ktoś wie , o co tak naprawdę chodzi ?
Tak jak napisał makabrax, podobno odkryto w Ugandzie spore złoża ropy. Ja tam nie wiem, ale dziwne, że tak nagle to wyskoczyło.
Porywał dzieci ponad 2 dekady i nagle olśnienie: o jest problem.

gościu pewnie na śniadanie konsumuje surowe serce jakiegoś dziecka cały temat

W... Wait? W... What? Czy jakaś informacja mnie ominęła w ostatnich latach? Jakie potężne złoża surowców naturalnych odkryto na Ugandzie, że nagle zaczęto się Kony'm interesować?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie