Goose Creek, South Carolina.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Goose Creek, South Carolina.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
widzę że przeżywasz ten korek do teraz
po emocjach sądząc, to musiał być korek, ale analny.
Artyleria USA M109 Paladin, można taką postrzelać w grze o czołgach online Armored Warfare- tylko w PVE
pochminick napisał/a:
po emocjach sądząc, to musiał być korek, ale analny.
I jeszcze ktoś wjechał mu w czerwone, aż mu się zielone zrobiło, czy jakoś tak 😁
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
widzę że przeżywasz ten korek do teraz
W nocy mój własny krzyk mnie budzi jak mi się przyśni 😁
[ Dodano 2024-09-13, 15:56 ]
shoe5maker napisał/a:
Nie widzisz że zawisł na torach. Debil bo wjechał, ale nie stał tam dobrowolnie.
Pewnie masz rację nie zauważyłem tego. Ale wydaje mi się że takie transporty powinny być planowane ze ścisłym uwzględnieniem ukrztałtowania, szerokości i twardości (mam na myśli żeby taka droga wytrzymała cięzar takiego czołgu). A już przedewszystkim ludzie wykonujący takie transporty muszą być świadomi czym jadą i czy przejadą czy nie, nie zależnie czy jest to wzniesienie czy jakiś zakręt w który może się nie zmieścić bo jest za wąsko na przykład albo gdzieś może być za nisko też mógł by nie chcieć tam być. I wydaje mi się że jako zawodowy kierowca jest zobowiązany do myślenia wcześniej a już nie wspomne o szkoleniu które musiał odbyć. I czy on tam chciał stać czy nie, nie ma znaczenia bo taka górka nie jest losowa i nie wyrosła nieszczęśliwie pod naczepą tylko poprostu jest i nie powinno go tam być tak czy siak. Bo wiesz nie o to chodzi żeby zamknąć oczy i gaz i co bedzie a potem że nie stał dobrowolnie 🙂
to nie jest czolg....tylko plywajaca wyrzutnia pociskow balistycznych czerwony pazdziernik....
Jakoś u Jankesów jest zupełną normą utykanie na przejazdach. Czy oni naprawdę nie potrafią myśleć i zapobiegać temu? Praktycznie 99% filmów ze stojącymi na przejazdach ciężarówkami jest z jankeslandii. A niby tacy zaje są... 8)
Tu macie całą kompilację filmików z tej kraksy pociągu z armatohaubicą m109 paladin (jak to już niektórzy wcześniej zauważyli że to nie czołg)
i jeszcze komentarz do nagrania gościa który twierdzi że zna się na takim transporcie o przyczynach takiej sytuacji (tłumaczenie translatorem):
i jeszcze komentarz do nagrania gościa który twierdzi że zna się na takim transporcie o przyczynach takiej sytuacji (tłumaczenie translatorem):
Cytat:
przyczepa tutaj nazywa się low-boy. Mieszkam na obszarze (przemysł pól naftowych), gdzie transportuje się wszelkiego rodzaju ciężkie rzeczy. Absolutnie nie mogą podróżować po tego typu torach. planują swoje trasy tak, aby unikać tak wysoko położonych torów. Środek przyczepy opadł na podłogę, podnosząc ciężarówkę na tyle, że stracił przyczepność. nie wiem. Obejrzałam drugi punkt widzenia. Głupi dupek mógł skrócić zakręt i zająć się mechaniką przejazdu kolejowego. Połowa przyczepy nawet nie jest na drodze.
Już 2go rok wojny a ci dalej nie potrafią odróżnić czołgu od haubicy....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie