📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

ruscy pewnie chcieli jak w GTA 3 obrócić działo do tyłu, strzelać i latać człogiem
Mógł lufe do tyłu obrócić i strzelić to zacząłby latać jak w gta
T-90 to nie czołg tylko puszka na konserwy. Może jest lekki, ale nic poza tym. Od Wagi zależy też ilość pancerza
Leopard 2A5 - 62 500 kg
Merkava MK4 - 65 000 kg
Abbrams M1A2 - 62 500 kg
Do tego już nasz polski "Twardy" ma lepszy SKO niż T-90. Sorry panowie, ale to akurat sie ruskim nie udało.

Leopard 2A5 - 62 500 kg
Merkava MK4 - 65 000 kg
Abbrams M1A2 - 62 500 kg
Do tego już nasz polski "Twardy" ma lepszy SKO niż T-90. Sorry panowie, ale to akurat sie ruskim nie udało.
Jeszcze kilka takich filmików i na youtube pojawi się filmik "Tanks on the road (1)"

@Robcio1207
Też miałem okazje przejechać się tym czołgiem ale porownywanie go do T-90 to troszke nie na miejscu ;o
Też miałem okazje przejechać się tym czołgiem ale porownywanie go do T-90 to troszke nie na miejscu ;o
@Kakajetto
Oj tam, oj tam:-) Wiem, że to jakieś 40 lat różnicy, ale czołg, to czołg, prawda?
I tak pewnie załodze dupy urywa przy takich manewrach:-)
Oj tam, oj tam:-) Wiem, że to jakieś 40 lat różnicy, ale czołg, to czołg, prawda?

1. to jest T-90SM
2. porównywanie do world of tanks jest z dupy wzięte.
3. czołg teraz nie musi mieć grubego pancerza, tylko odpowiednie zabezpieczenie, a ta maszyna ma najnowsze technologiez tej dziedziny.
2. porównywanie do world of tanks jest z dupy wzięte.
3. czołg teraz nie musi mieć grubego pancerza, tylko odpowiednie zabezpieczenie, a ta maszyna ma najnowsze technologiez tej dziedziny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie