📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale to że Twoja mamusia tak robiła, to nie znaczy że inne panie też tak robią, serio.

Ross Pierre Dolevas, mija się z celem, nawet gdyby wprowadzili abonament, chodzi tylko o podejście ludzi do tej strony, które w ciągu 3 lat bardzo się zmieniło.
(Nie sugeruj się moją datą rejestracji)
(Nie sugeruj się moją datą rejestracji)
Ja w kwesti formalnej.Chodzi o kotlety mielone?Pulpety?Bitki?Sznycle?Klopsy?Befsztyk?Jest to dla mnie niezbędne ,aby zrozumieć głębię dowcipu.Inaczej nie załapię i nie zacznę się śmiać.
Z góry dzięki za wyjaśnienie tej sprawy.
Z góry dzięki za wyjaśnienie tej sprawy.

A ja słyszałem, że kobiety mają czoła po to, żeby było w co ją całować po lodziku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie