📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:20

Trzeba przyznać że ci cziorni mają jaja.
Roślinność mi na Deutchland nie wygląda.
Ale przede wszystkim: @Halman, możesz dać proszę namiar na tą przeróbkę Vier Panzer? Muzę i/lub słowa? Sama nie znajdę bo język szwabski pamiętam jeszcze dużo słabiej niż kacapski.
Ale przede wszystkim: @Halman, możesz dać proszę namiar na tą przeróbkę Vier Panzer? Muzę i/lub słowa? Sama nie znajdę bo język szwabski pamiętam jeszcze dużo słabiej niż kacapski.

Czterech murzynów bez psa bo go zjedli
zjedli go murzyny

leonidkacap napisał/a:
brakuje tylko szarika
zjedli go murzyny
majeńka napisał/a:
Trzeba przyznać że ci cziorni mają jaja.
^ Dzięki! Będę ci wdzięczna całe 20 sekundy!
Jakoś mi się ubzdurało że to parodia. Ale po prostu przeceniłam swoją znajomość niemieckiego.
Trochę dziwne że lepiej rozumiem już nawet portugalski (w piśmie; mowy ani dudu), hiszpański czy serbski — niż niemiecki którego się przecież w szkole uczyłam.
Jakoś mi się ubzdurało że to parodia. Ale po prostu przeceniłam swoją znajomość niemieckiego.
Trochę dziwne że lepiej rozumiem już nawet portugalski (w piśmie; mowy ani dudu), hiszpański czy serbski — niż niemiecki którego się przecież w szkole uczyłam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie