Dawno zbieżności nie ustawiał
Konto usunięte
2013-01-03, 20:18
Miałem taką sytuacje kiedyś w moim dostawczaku jak mi resor pękł. Ośka do tyłu uciekała trzeba było ją pasem spiąć żeby do domu zjechać.
Prawdziwy drifter... nawet na prostej wchodzi bokiem!
Konto usunięte
2013-01-03, 20:32
dkmgtc88 napisał/a:
Pękło mocowanie mostu i taki efekt bo się troszkę przesunął. Nic wielkiego
Tak rzeczywiście nic wielkiego. Chyba u ciebie na wiosce hejcie
Nie mocowanie mostu tylko podłużnica albo wyrwany wachacz.W Escorcie tak miałem, kierownica skręcona a jechaliśmy prosto.
Konto usunięte
2013-01-03, 20:53
To jest specjalna technika driftingu.
C🤬ja się znacie. Wraca od MTV bo był w "Pimp my ride" (polish edition)
Ja jebe, samochód na ramie i ci p🤬lą o podłużnicach
Albo rama krzywa po dzwonie albo mocowanie mostu jebło nic innego nie wymyślicie co by dawało taki objaw
podpis użytkownika
* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
70% "bezwypadkowych" aut z austrii i niemiec tak jeździ.
Konto usunięte
2013-01-03, 21:18
MArcin911 napisał/a:
Ja jebe, samochód na ramie i ci p🤬lą o podłużnicach
Albo rama krzywa po dzwonie albo mocowanie mostu jebło nic innego nie wymyślicie co by dawało taki objaw
Tak jak napisał MihauIC (pęknięty resor) jak już chcesz się tak mądrzyć
MihauIC napisał/a:
Miałem taką sytuacje kiedyś w moim dostawczaku jak mi resor pękł. Ośka do tyłu uciekała.
Konto usunięte
2013-01-03, 21:25
Widzę, że sami specjaliści,
adolfh: to Żuk ma wahacz z tyłu i podłużnice?
pewnie pióro sie obluzowało na moście i tyle.
Konto usunięte
2013-01-03, 21:36
A p🤬lisz tam... on ciagle driftuje...
Konto usunięte
2013-01-03, 21:46
Wybaczcie ale wszyscy działacie mi na nerw sięgający prostaty zakotwiczony przy odbycie...
Ludzie czy wy kiedykolwiek widzieliście auto zbudowane na ramie z resorem ? czy zdajecie sobie sprawę jak płytka jest wasza wiedza? Porażające, że za kilka lat wejdziecie w dorosłe życie i będziecie pieli się po szczeblach kariery aż pewnego dnia któryś z Was będzie naszym premierem latającym na zupkę (rosołek) do pcimia górnego bo inni wasi pobratyńcy wybiorą Was z racji iż w tym kraju do władzy wybiera się głupszych od siebie....
śruba ściągająca resoru (centralna, szpickop) - To taki dosyc istotny element w autach na resorach... ustala on pozycję resoru względem tylniego mostu i dzieki temu auto jedzie prosto....
Przykro mi że za kilka lat tego kraju już nie będzie a młode pokolenie (ja wszystko wiem) bedzie zapieprzało na dobrobyt Niemca, Rosjanina, Austriaka, Anglika. Nic was historia nie uczy... Troche mniej buty a więcej posłuchu życzę wam w tym nowym 2013 roku...
Konto usunięte
2013-01-03, 21:48
permanent drift.