👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie ma to jak przegrywać z sadolem w kwestii zainteresowania swojego faceta. A tak w ogóle to ucz się, k**wa sesja się zbliża!
Twoja kochająca dziewczyna. :*
P.S. Pies fajnie się giba.
Twoja kochająca dziewczyna. :*
P.S. Pies fajnie się giba.
sebarz napisał/a:
On jednak trze dupą bo ma robale
Buhahahahah xD
po obejrzeniu komentarz koleżanki weterynarki : "to sie nazywa zatkanie zatok przyodbytowych albo tasiemiec
a wlasciciel glupi sie cieszy:D

A mi się wydawało że on chce się polizać po jajach ale z tą masą nie sięga.
akurat słuchałem tego:
włączcie na ok. 17:50 i na ten filmik na początku bez dźwięku, dużo lepszy efekt.
włączcie na ok. 17:50 i na ten filmik na początku bez dźwięku, dużo lepszy efekt.
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
...a tego dziwnego opakowania z tabsami na stoliku obok Bud Light nikt z sadoli nie wyczail... hmmm...easy
toxic
toxic
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie