Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:49
TwójCzarnyPan 2024-11-07, 21:44
Leszek1337 napisał/a:

SS jak marszowało to to spiewało , naprawde jestes taki tumanem co niemieckiego od ruskiego nie odroznia?

Może i śpiewali, ale to nie jest nazistowska piosenka, wbrew temu co wielu myśli. To piosenka o dziewczynie i żołnierzu, który za nią tęskni, bez odniesień do polityki.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-11-07, 22:48 1
majeńka napisał/a:

Patrzcie na ich wargi... to kiepskiej jakości fejk.

Ty masz coś z deklem, jak ten co ciągle o morderczej kaczce pisze. Babka klaszcząca do rytmu to pewnie też fejk...
Zgłoś
konto usunięte 2024-11-07, 23:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ukasz995 2024-11-07, 23:51
Ilu z nas sadoli teraz pracuje w niemieczech
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-08, 0:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Antoni79 2024-11-08, 7:46 3
Zgłoś
konto usunięte 2024-11-08, 12:13
Zgłoś
Antoni79 2024-11-08, 12:39
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-08, 12:53
Zgłoś
konto usunięte 2024-11-08, 12:55
Antoni79 napisał/a:

30 lat temu zakończyła się okupacja Polski, gdy wyjechał ostatni skład żołnierzy sowieckich, których było w Polsce około 70 000. Wyzwolili, ale zapomnieli wyjechać. Od 5 kl. podstawówki był obowiązek nauki języka rosyjskiego. Ja uczyłem się 7 lat. Po 25 latach sporo uleciało z głowy. Wcale nie był łatwy.
Dodatkowo liznąłem niemieckiego przez 4 lata, sporo rozumiałem, trochę mówiłem. Zmieniły się czasy, nikt nie chciał takiego poligloty. Angielskiego nie uczyłem się i już nie będzie potrzeby, bo za kilka lat na całym świecie dzięki technice znikną bariery językowe.

No i?
Do czego zmierzasz?
Trochę się mijasz z prawdą, bo akurat Twój rocznik był pierwszym rocznikiem który miał język angielski obowiązkowy, a rosyjski był już nieobowiązkowy.
Zgłoś
nemesisnt 2024-11-08, 12:55
okmont111 napisał/a:

Kolejny raz leci piosenka o kwiatku, i kolejny raz idioci mysla ze to nazistowska.

Dziękujemy za przywitanie, nadal to śpiewają w wojsku najbardziej zagorzali wojacy niemieccy więc sklej p🤬dę i do domu marsz.
Zgłoś
konto usunięte 2024-11-08, 13:00
Megatrans666 napisał/a:

Tu chodzi o piosenkę z pierwszego komentarza a nie z filmiku.

Serio?
I ona porównuje tekst z pierwszego komentarza do ruchu warg na filmie i jej sie nie zgadza?

Coś chyba bredzisz. ☺️
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-08, 13:05 1
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-11-08, 15:15 1
Zgłoś
Antoni79 2024-11-08, 15:31
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem