Oczywiście że tak. A ile przy tym radości.
Najpierw skrót:
Walka w całości:
Później odbyła się dogrywka.
Aż dziwię się że matka nie dostała.
ludzie to jest ustawiane... jeżeli myślicie ktoś by mógł bez konsekwencji kogoś skatować i go ze schodów zrzucić to znaczy ,że nie myślicie... po prostu odgrywają swoje role
Amerykanie to jednak banda tępych prostaków
Konto usunięte
2010-04-03, 12:18
Szczerze to chciałbym zobaczyć jego walkę z Pudzianem w MMA, może by pudzian przestał kozaczyć
Konto usunięte
2010-04-03, 12:27
wiem ze to wszystko rezyserowane, ale takich walk w tv nie powinno być...
Polecam obejrzeć odcinek South Parka, jak parodiują wrestling i zakładają własną ligę "WTF"

genialny odcinek ^^
podpis użytkownika
Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Konto usunięte
2010-04-03, 12:53
USA to poj🤬y kraj...
Czekam na wersje MMA
myslalem ze istnienie takich idiotow jak erniii to mit ale widac sie pomylilem... wiem ze WWE to gra ale nawet jak sie gra to sie cos czuje... tym bardziej w "sportach walki" ... wiec jak sie rzuca takim typkiem to czuje sie bol nie?
podpis użytkownika
HardCore will never DIE!
zonk
2010-04-03, 14:01
cytuję wikipedię:
Cytat:
W celu uśmierzenia bólu, związanego z zadawaniem ciosów, zawodnicy korzystają z silnych środków farmaceutycznych. Natomiast dla zwiększenia masy mięśniowej – a co za tym idzie siły ciosów – zawodnicy korzystają ze sterydów. Pomimo akrobatycznych umiejętności zawodników, zdarzają się poważne urazy ciała, np. głowy i kręgosłupa
jak widać nie jest to wcale takie bezbolesne i bezpieczne.
Konto usunięte
2010-04-03, 14:02
zabawne... Przypomniało mi się palenie mrówek w dzieciństwie. zawsze zwyciężałem
Konto usunięte
2010-04-03, 14:06
trzeba równo bić kaleków zeby nie czuli ze są gorśi X)
Wrestling jest WYREŻYSEROWANY, a nie UDAWANY.
a to dwa różne pojęcia, wszystko boli, wszystko się dzieje to jest naprawdę, tylko to ma swój scenariusz. Spróbuj skoczyć z 2 metrów na człowieka tak żeby go nie bolało...
Jedyne co mnie zastanawia to czy
współczuć inwalidzie, czy się śmiać z jego głupoty, że wyszedł na ring.
Konto usunięte
2010-04-03, 14:11
Czekałem tylko na to aż go z tych schodów z🤬bie ;]
Konto usunięte
2010-04-03, 14:18
Oni tam wszyscy są niepełno sprawni. To Ameryka.
Konto usunięte
2010-04-03, 14:25
Ahh, uwielbiam takie show, więcej w nim aktorstwa niż we wszystkich polski serialach razem wziętych
EDIT: 05:23 - najlepszy moment