Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Będzie ładowana standardowym kabelkiem pewnie
To tylko filmy, sci-fi xD A tu masz dzewczynę która wszystko potrafi, nigdy nie odmówi i nie strzeli focha
Nadal żadnych sensownych argumentów nie widzę hahaha
Może jej dynamo zamontują 🤷🏻
Dymano. 👍🏻
Albo zastosują technologie piezoelektryczna co zamieni nacisk na energię elektryczną i podczas dymania będzie się ładować
Słyszałem o tym, że bunt maszyn xD
Ale to był film, a tutaj sam decydujesz o tym co ma robić
Na pewno jest łatwiejsza w obsłudze niż żywa dziewczyna
Ty chyba nigdy nieżywej nie układałeś 😁
Ty chyba nigdy nieżywej nie układałeś 😁
Za nią płacisz tylko raz

Albo zastosują technologie piezoelektryczna co zamieni nacisk na energię elektryczną i podczas dymania będzie się ładować
P🤬doelektryczną.👍🏻
Będzie ładowana standardowym kabelkiem pewnie
To tylko filmy, sci-fi xD A tu masz dzewczynę która wszystko potrafi, nigdy nie odmówi i nie strzeli focha
Nadal żadnych sensownych argumentów nie widzę hahaha
poda piwo, pójdzie do pracy i może je*ac cały tydzień na ciebie, a na łikend jak wróci możesz ją grzmocic dzień i noc 😂
poda piwo, pójdzie do pracy i może je*ac cały tydzień na ciebie, a na łikend jak wróci możesz ją grzmocic dzień i noc 😂
Dokładnie, to jest akurat pewne, że za 2 - 3 pokolenia ludzie już nie będą musieli pracować

[ Dodano 2025-04-22, 21:19 ]
I tak nigdy Cię nie będzie stać na takie „cudo". Trzepanko kapucyna w piwnicy cię czeka do starości .
xD przecież takie coś już jest w sprzedaży i na luzie starczy około 10 tys USD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie