📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Feragas napisał/a:
@up
Racja, ja patrzę na to z czysto praktycznej strony, nie oblana muszla, przy podwójnym strumieniu - nie oblane ściany![]()
W publicznych kiblach to mnie to jebie, ale w domu nie chce mi się szczyn wycierać z ściany i kafli
Podwójny strumień? dfaq?
Z porannym drągiem i bez spodni na nogach to spore ryzyko. W takim przypadku lepiej się wygodnie na kiblu rozsiąść niż olać własne nogi mikrokropelkami odbijającymi się przez duże ciśnienie od muszli
.
Mi kiedyś mama kazała siadać bo zalewałem pół łazienki szczynami
Moje umiejetnosci snajperskie nie byly zbyt duze
Moje umiejetnosci snajperskie nie byly zbyt duze
Najgorsza jest kupa ninja. Siadasz na kiblu, myśląc , że chce ci się srać , przy okazji robisz sika, a z dupy nic nie leci- wtedy musisz siedzieć tak długo, aż się nie wysrasz :p
Zyraf napisał/a:
Ja mam ponad 2m wzrostu i sikam na siedząco. Spróbujcie sobie wejść na taboret i trafić z tej wysokości...
To szczaj na klęcząco
Ale chyba jedna z przyjemniejszych rzeczy to puścić solidnego pierda podczas oddawania szczyn metodą tradycyjną. Taka podwójna ulga
Uwielbiam te rozmyślania facetów
PS: Mój sika na siedząco by nie oblać sedesu i kafelków. Taki z niego pedant absolutny
PS: Mój sika na siedząco by nie oblać sedesu i kafelków. Taki z niego pedant absolutny
damian955 napisał/a:
A co jeśli nie ma nóg?
Niech stanie na rękach
Plecionkarz napisał/a:
To szczaj na klęcząco
nie zrozum mnie źle... zdarza się : )
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie