📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

I won't coward out! I will keep making videos! YOU GOT THAT?!
Uuuu... powiało grozą
Uuuu... powiało grozą

Do kamery to odwagą aż się jarzy cały, a w pojedynkę pewnie błagałaby o litość taka ciota. Paskudne to to, że aż oczy bolą, więc dziwię się, że ktoś go na YT ogląda w ogóle...

Ja i tak wiem, że wszyscy którzy tu piszą swoje złote myśli są rudzi albo łysi... albo jedno i drugie.

Cytat:
Do kamery to odwagą aż się jarzy cały, a w pojedynkę pewnie błagałaby o litość taka ciota. Paskudne to to, że aż oczy bolą, więc dziwię się, że ktoś go na YT ogląda w ogóle...
ten rudzielec jest odwarzniejszy od ciebie szmato taki jestes cwaniak to wez sam nakrec jakis film z twoim ryjem to zobaczymy czy jestes taki idealny pewnie masz 14lat i ryj jak kartofel wchodzisz na forum zeby sie dowartosciowac po prostu zdechnij prosze cie

nowy epizod southparku znowu będzie o gingersach xD zapowiedz mnie tu polożyła ^^
southparkstudios.com/clips/267337/?tab=featured
stamtąd nie wrzucę filmiku.
southparkstudios.com/clips/267337/?tab=featured
stamtąd nie wrzucę filmiku.

90 % świata jest niedorozwinięta... nie należy się śmiać z odmienności bo każdy człowiek jest inny... mam racje

koleś ma 12 filmików na swoim koncie na youtube, centurion wrzucił 2 ja jeden a reszta jest wolna, wiec... GTF
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie