Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaaaaaaaaaaa 2021-07-15, 14:37
Udaje zaskoczenie.
Zgłoś
zdun 2021-07-15, 14:39 4
Ślepy czy jak, od razu widać że to baba z parówką.
Zgłoś
Ziomee22 2021-07-15, 14:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Asuritta 2021-07-15, 14:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
drabi1 2021-07-15, 15:28
Murzyn, Murzynowi, Murzynem.
Zgłoś
programista4k 2021-07-15, 15:48 1
wypad z pedalstwem, a pewnie fejk
Zgłoś
Sramnawas 2021-07-15, 15:50 3
Widac ze facet jakim trzeba byc z🤬bem zeby sie nabrac .kiedys byl program w polskej tv o dziewczynie ktora szukala chlopaka i dali jej paru do wyboru ,moja kobieta powiedziała jaka ona jest piękna tez bym chciala tak wygaldac ,na co ja od razu mowie ale to jest facet! Moja ze niemożliwe ,fabuła wlasnie polegala na tym ze dopiero w połowie seri ludziom pokazali ze to trans a uczestnikom na koncu tym którzy wygrali .ja od początku poznalem ze facet to widac po ukladzie kostnym podbródku nosie luku brwiowym i jabłku adama i wiele innych wiec nabrać sie na to to trzeba byc niedorozwojem
Zgłoś
Hyperion 2021-07-15, 16:01 1
Mirek19850509 napisał/a:

Widac ze facet jakim trzeba byc z🤬bem zeby sie nabrac .kiedys byl program w polskej tv o dziewczynie ktora szukala chlopaka i dali jej paru do wyboru ,moja kobieta powiedziała jaka ona jest piękna tez bym chciala tak wygaldac ,na co ja od razu mowie ale to jest facet! Moja ze niemożliwe ,fabuła wlasnie polegala na tym ze dopiero w połowie seri ludziom pokazali ze to trans a uczestnikom na koncu tym którzy wygrali .ja od początku poznalem ze facet to widac po ukladzie kostnym podbródku nosie luku brwiowym i jabłku adama i wiele innych wiec nabrać sie na to to trzeba byc niedorozwojem

Ten show nazywał sie: There's Something About Miriam
Zgłoś
Mac1eQ 2021-07-15, 16:11
Zgłoś
Raider 2021-07-15, 17:33 1
Zgłoś
notak 2021-07-15, 18:36
Zgłoś
Grymson 2021-07-15, 19:39
Zgłoś
ph5i5 2021-07-16, 13:36
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem