Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
sebnysa 2025-06-17, 10:15
Przecież to hamburgerownia, a nie żadne szkopy.
Zgłoś
Black_Hole 2025-06-17, 10:55
Ojejku bawią się robią co chcą są prawie wolni... Co wam przeszkadza? Gejoski ewidentnie wystawione na strzał w dupala.
Zgłoś
barto70 2025-06-17, 11:06
ruch lewo stronny debilu i tablice jakies dziwne
Zgłoś
kubaska5 2025-06-17, 11:19
We Włoszech też Sto arrivando! Takie arcydzielła do płukania oczu specjalnie po wypryskanym gazem łzawiącym sprzedają jak i apteki i automaty szczypawki też można kupić z automatu to przynajmniej ćpuny nie wchodzą do apteki
Zgłoś
Pablohasan85 2025-06-17, 11:36 1
Nic nowego ani zaskakującego. Berlin jest wielkim miastem. Duże miasta dają, paradoksalnie, anonimowość, Od setek lat ludzie ciągneli do dużych skupisk. Tam gdzie dużo ludzi tam też wiecej zboczen, odstępstw od normy itd. Zakamarki, zaułki czy nawet całe dzielnice w których były miejsca gejowskie, burdele z udziwnieniami byly zawsze. W Rzymie, Konstatntynopolu, panstwach-miastach greckich czy azjatyckich. I nikt sie temu nie dziwił. Jak nie chciał brać udziału to po prostu nie chodził w te konkretne miejsca. Natomiast teraz cebula ma używanie. Bo tam sie pedały r🤬ajo. No i co? Jak chcesz to się przyłącz jak nie to sp🤬alaj do domu.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-06-17, 11:56
sebnysa napisał/a:

Przecież to hamburgerownia, a nie żadne szkopy.

barto70 napisał/a:

ruch lewo stronny debilu i tablice jakies dziwne

Australia alboco

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-06-17, 12:31
ufok napisał/a:

Polska Alfonsa

Lepszy biznesmen co trenuje boks od tęczowego kłamcy. Chociaż z żadnego nie jestem zadowolony.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-17, 15:23 4
Pablohasan85 napisał/a:

Nic nowego ani zaskakującego. Berlin jest wielkim miastem. Duże miasta dają, paradoksalnie, anonimowość, Od setek lat ludzie ciągneli do dużych skupisk. Tam gdzie dużo ludzi tam też wiecej zboczen, odstępstw od normy itd. Zakamarki, zaułki czy nawet całe dzielnice w których były miejsca gejowskie, burdele z udziwnieniami byly zawsze. W Rzymie, Konstatntynopolu, panstwach-miastach greckich czy azjatyckich. I nikt sie temu nie dziwił. Jak nie chciał brać udziału to po prostu nie chodził w te konkretne miejsca. Natomiast teraz cebula ma używanie. Bo tam sie pedały r🤬ajo. No i co? Jak chcesz to się przyłącz jak nie to sp🤬alaj do domu.

Masz racje, jak się chcą w dupala dymać, do niech się dymają. Koło dupy mi to lata.
Ale to nie ja mam sp🤬alać do domu, bo oni chcą się na ulicy j🤬, tylko oni maja sp🤬alać do domu, jeżeli akurat j🤬 im się chce.
A jeżeli to bezdomni i nie mają dokąd sp🤬olić, to mogą sobie otworzyć dekiel w ulicy i j🤬 się na dole w kanale, czy gdziekolwiek indziej, a nie na oczach wszystkich przechodzących z dziećmi włącznie.
To nie większość jest zboczona i ma sp🤬alać, tylko odwrotnie, to oni jako mniejszość mają się dostosować do większości.
A jeżeli się ta prosta i stara zasada nie podoba to należy i wolno im o tym przypomnieć. Za pomocą pały, kija, kopa i temu podobnych środków przekonywania durnych łbów.

Nie będzie tak, że normalna większość będzie się do chorej mniejszości dopasowywać, tylko odwrotnie.
Niech się tego zboki nauczą, bo inaczej to może bardzo boleć.
Zgłoś
ufok 2025-06-17, 16:16
RzecznyPotwor napisał/a:

Lepszy biznesmen co trenuje boks od tęczowego kłamcy. Chociaż z żadnego nie jestem zadowolony.

Biznesmen?
Nie słyszałem aby zrobił jakieś biznesy. No może z tą kawalerką...
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-06-17, 19:42
ufok napisał/a:

Biznesmen?
Nie słyszałem aby zrobił jakieś biznesy. No może z tą kawalerką...

Alfons jest swego rodzaju biznesmenem...
Zgłoś
ufok 2025-06-18, 10:47
RzecznyPotwor napisał/a:

lfons jest swego rodzaju biznesmenem...

Dokładnie tak i to w ruchomości gdy dz🤬ka jest na górze i nieruchomości gdy jest na dole
Zgłoś
wsadex 2025-06-19, 20:12
Zgłoś