Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kokolino 2013-03-11, 23:23 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tomu__ 2013-03-11, 23:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 23:44 1
Zgłoś
mrnobody123 2013-03-11, 23:55 1
Zgłoś
andrewerty 2013-03-12, 0:03
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 0:44
Wydali całą kasę na kostiumy i nie mieli na więcej foli
Zgłoś
Tomu__ 2013-03-12, 0:47
Zgłoś
WPIRKO 2013-03-12, 0:51
Z większością z Was się zgadzam, że te całe miejsca parkingowe dla inwalidów to zwykłe pie*dolenie kota w bambus i tyle. Niestety często trafiają się niedo*eby co muszą zaparkować tyłem i c*uj z tym, że nie ma pojęcia jak to zrobić. Zajmie dwa miejsca byle tylko tyłem zaparkować, takiemu należy się naklejka na boczną szybkę jak nic. Tak samo jak parkowanie przy samym wejściu do sklepu... C*uj z tym, że 5 metrów dalej jest od zaje*ania miejsca i tirem w poprzek się zmieści, ale on/ona musi przy wejściu.
A akcja na tym filmiku c*ujowa jak nasz rząd. Na osiedlu wujka, jak człowiek był niereformowalny w sprawie parkowania (i nie tylko) to postawili mu samochód pomiędzy betonowe słupki i miał jakieś 5cm od przodu i tyłu luzu

@up
Pie*dolisz jak mało który, jak nie mogę chodzić to nie pcham się do samochodu... Dziadek mój ma niesprawną prawą nogę, a właściwie coś ze ścięgnami i od kilku lat już nie jeździ pomimo, że proponowano mu przystawkę do samochodu. Powiedział, że koń bez jednej nogi do woza się nie wpie*dala to i on się pchać nie będzie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 2:40 1
Promowanie niespełnosprawnych ułomów i pedałów w normalnym państwie powinno się wspierać zdrowego i wartościowego obywatela ale w lewackiej uni wspiera się odwrotnie
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 8:01
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 8:44
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 9:35
Zgłoś
kajtekmucha 2013-03-12, 10:17
PO co zaczynacie pisać i oceniać kogoś po takim jednoznacznym filmiku a nie sprawdzicie czy informacja jest w ogóle prawdziwa. Proponuje wejść na główny profil na Facebooku galerii echo i przeczytać jak przepraszają TĄ dziewczynę za ten incydent.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem