Jakiś czas temu, chyba we wrześniu, pod filmikiem ukazującym wydłubywanie kulki asg z nosa, pewna sadolka zaczęła ostro jeździć po airsoftowcach nazywając ich niedorozwojami, dzieciakami i mięczakami, bo latają z "pistoletami na kulki" po lesie i myślą, że są komandosami.
Tej sadolce mówię

, bo sam jestem airsoftowcem. Myślę, że ten filmik bardzo dobrze oddaje klimat tego sportu. Airsoft to coś więcej niż zabawa, przynajmniej dla nas.
Miłego oglądania
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czyli tokiem Twojego myślenia Brumm22 to kolesie którzy grają powiedzmy w kosza czy w piłkę, mają iść do ligi światowej?
Jakby krecily mnie takie klimaty to przeciez pierwsze co to wojsko bym zaliczyl a potem kombinowal zeby mnie gdzies wyslali do kambodzy czy jakikolwiek front.
Tutaj jest zajebisty film w tej tematyce dla tych co nie widzieli. Produkcja polska, chłopaki wygrali międzynarodowy konkurs
sadol.pl/polski-film-konkursowy-asg-vt252337.htm2749100
konto usunięte
2014-02-26, 9:42
Raz byłem na airsoftowej imprezie. Strzelanie do grubasów jest zajebiste!
A tak poważnie to większość z nich to grubaski i popaprańcy, na ok. 50 osób może 5 było normalnych, 10 nie miało nadwagi. Ma to swoje plusy bo można strzelać do grubasów.
konto usunięte
2014-02-26, 9:50
"Tylko nie strzelaj w twarz bo boli !!"
Beka gruba z ASG
A tak na serio to bawiłem się tym 100 lat temu w LO, ale nie szło dojść do ładu kto został trafiony a kto oszukuje i daliśmy spokój. Poza tym dzieciarnia ze sprzętem za 500-1000 zł na baterie metalowe zabawki od rodziców za średnią ponad "3" na świadectwie niszczyła system przeciwko naszym "pump action" za 50 zł z odbiorem osobistym.
@lopez
Są tacy, którzy się w to bawią, żeby przedłużyć sobie fiuty. Ja jestem z tych, którzy interesują się militariami i interesują ich te klimaty. Wolę w sobotę wstać o 6 rano, spotkać się z kumplami, polatać nie tylko po lesie, ale poćwiczyć orientację na kompas i mapę bez gps, pobiegać na parę kilometrów, zamiast siedzieć cały dzień na sadisticu i obrażać innych
@nectovelius
Dlatego używamy kulek biodegradowalnych. Są droższe, ale jak popada deszczyk, czy też zrobi się wilgotno, rozłożą się na nieszkodliwe czynniki
konto usunięte
2014-02-26, 10:13
a ja dobrze rozumiem chlopakow
zaczynalem zabawe z asg i tak mi sie spodobalo ze zostalem zolnierzem wp:] piwko dla was
"Na p*zdy, które walą w to hobby tyle siana że głowa boli, po to tylko żeby przypodobać się lub wyróżniać na zasadzie (uwaga użyje slangu) "jaki ja to jestem zajebiście oszpejowany", i lizanie sobie rowów w tym gronie p*zd. "
Oho, odezwał się dresik z hi-capem. Nigdy nie potrafiłem zrozumieć, dlaczego zamiast pobiegać z malarzami to takie łebki muszą psuć innym klimat. To, że ktoś po prostu lubi oryginalny szpej, zamiast biegać z syfem typu CM.028 woli PTW i go na to stać nieodłącznie wiąże się z płaczem biedoty...
ghillie441 napisał/a:
@nectovelius
Dlatego używamy kulek biodegradowalnych. Są droższe, ale jak popada deszczyk, czy też zrobi się wilgotno, rozłożą się na nieszkodliwe czynniki
Prokurator napisał/a:
@ nectovelius Twój ból dupy skończy sie w momencie kiedy Ci powiem, że istnieją kulki biodegradacyjne.
No i już mnie dupa nie boli
Teraz mogę się podpisać pod tym, że to świetny sposób na spędzanie wolnego czasu

A za kulki autodestrukcyjne polać im