Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-12-12, 21:55 1
Szyniasty napisał/a:

Chyba p🤬dy...

Ty badass z gimbazy, nie cwaniakuj tak.
Zgłoś
Ratilt 2012-12-12, 22:32 12
@Up
A ty to k🤬a co? Tęczowy obrońca? Może wyzwiesz go na pojedynek na taniec?

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
Revelict 2012-12-12, 22:42
Mi też nie chcą dalej przejść niż udo ;( HELP!

No nic taka moda jak się nosiło Lenary to też wołali, że krok w kolanach albo gówno w gaciach.
Chociaż już wole lenary.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-13, 16:39
Ratilt napisał/a:

@Up
A ty to k🤬a co? Tęczowy obrońca? Może wyzwiesz go na pojedynek na taniec?

srowy obrońca z🤬bie. Może pójdziesz na dwór się przewietrzysz, bo widzę, że internet już kompletnie ci mózg rozj🤬.
Zgłoś
Ratilt 2012-12-13, 19:30 1
adagioo napisał/a:

srowy obrońca z🤬bie. Może pójdziesz na dwór się przewietrzysz, bo widzę, że internet już kompletnie ci mózg rozj🤬.

I nie będziesz mi c🤬ju mówił co mam robić

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
Grzęgorz 2012-12-13, 21:28
O man fakt rurki to rurki ale trochę p🤬licie.

Ten krok to nie zawsze taki mały.

W rurkach nie chodzi o k🤬a mało miejsca na k🤬sa.
Tylko chodzi o, że są dopasowane do nóg w skutek czego facet czy baba wyglądają w nich jak k🤬a w jeansowych leginsach, tylko dupa nie odstaje.

I to o to chodzi, krok nie zależy od rurek tylko od spodni. Widzałem raz normalne zajebiste spodnie w sklepie przymierzyłem i krok to była totalna porażka... więc to troche takie p🤬lenie bez wiedzy z waszej strony.

Ale fakt, faktami rurkach to ogólnie c🤬jowe spodnie dla mężczyzny butttt nie obchodzi mnie w co się facet ubiera bo po prostu oni mnie nie interesują, tak samo jak nie lubię gejów ale c🤬j niech se tam żuczek żyje co mi do tego ?

Jeśli laska mówi, że chłopak fajnie wygląda w takich no to fajnie i tyle i c🤬j mnie obchodzi.
Tak samo jak z 11 września, brevikiem fajnie to się dzieje tylko jakoś c🤬j mnie to obchodzi bym się tym jakoś specjalnie przejmował.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-14, 0:12
adagioo napisał/a:

Czyżbym Cie uraził do takiego stopnia, że Ci rurki z dupy spadły?
Zgłoś