Czym się różni mózg lewaka od jego układu wydalniczego?
Niczym, jedno i drugie produkuje jedynie gówno.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czytając radykalizmy autora z innych tematów o "białej rasie" i im podobne uważam że niczym nie różni się od tych z którymi walczy - też skrajność, tylko w drugą stronę. Jak pokazała historia - wszystkie skrajności i radykalizmy prowadzą do klęski.
konto usunięte
2014-02-09, 3:46
Atreyu napisał/a:
Czytając radykalizmy autora z innych tematów o "białej rasie" i im podobne uważam że niczym nie różni się od tych z którymi walczy - też skrajność, tylko w drugą stronę. Jak pokazała historia - wszystkie skrajności i radykalizmy prowadzą do klęski.
Niestety też to dostrzegam ;/
I niestety, trochę nad tym ubolewam... wiązałem z prawakami wielkie nadzieje...
konto usunięte
2014-02-09, 4:45
~Prometheus_Coprophagus, flaszka się należy za wyciąganie podstaw niektórym tzw patriotom i innym, tfu, bojownikom o "demokrację" robiących w przeważającej części ze zwykłych bandytów "młodych-gniewnych"
Układ wydalniczy - produkuje siuśki
Układ pokarmowy - produkuje kupke (w końcowej części)
Napisane bardzo prosto bez wgłębiania się w szczegóły. Szkoda, że autor spał na biologii i trochę spalił dowcip.
konto usunięte
2014-02-09, 11:08
Moim zdaniem to jest straszny suchar. Coś jak żarty w podstawówce. Kto dał tyle piw temu czemuś...
konto usunięte
2014-02-09, 12:43
Autorze, wróć do gimnazjum na lekcje biologii.
konto usunięte
2014-02-09, 15:01
CZym sie różni lewak od "patrioty"
Lewak nie jest tak tępy żeby pisać na sadolu suchary kompromitując się przy okazji swoim brakiem wiedzy.
CH. wam w D. lewaki i prawak. tyle samo gówna warte jestescie
konto usunięte
2014-02-09, 17:00
@SQT: posmaruj maścią, to ból Ci przejdzie.
konto usunięte
2014-02-09, 22:10
konto usunięte
2014-02-10, 0:04
Okej, ten dowcip nie ma najmniejszego sensu. Układ wydalniczy nie produkuje gówna. Co do tej kwestii nie wypowiedział się żaden ekspert więc jestem pierwszy
Fajnie, ale układ wydalniczy produkuje mocz.