Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polski Benny Hill, poseł - Franciszek Sterczewski

Za źródłem: "Przed chwilą poseł Franciszek Sterczewski wszedł z pomocą rzeczową na polanę oddzielającą nas od przetrzymywanych osób. Został otoczony kordonem policji. Usiadł na ziemi. Czekamy na rozwój wydarzeń" - poinformowała we wtorek wieczorem Fundacja Ocalenie, której przedstawiciele pomagają uchodźcom przebywającym na polsko-białoruskiej granicy."
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27490855,fundacja-ocalenie-posel-sterczewski-zatrzymany-przez-zolnierzy.html#s=BoxMMt2

Sytuacja odnosi się do koczujących po Białoruskiej stronie granicy sprowadzonych przez białoruskie biura turystyczne azjatów i afrykańczyków którzy wykupili specjalne wycieczki których główną atrakcją jest nielegalne przekraczanie granicy UE na Litwie, Łotwie, bądź w Polsce. Lewactwo wyje i się ośmiesza, ale to temat rzeka...

podpis użytkownika

Sapere Aude
Zgłoś
Adam_WKLADAM 2021-08-25, 0:11 17
@up
a wiesz ze ci uchodzcy to nie sa tacy glupi. jak tylko ich wpuscisdz to dokumenty i paszporty pogubia albo nawet przy skladania wnioskow o azyl powiedza ze im przemytnicy dokumenty zabrali... i gdzie wtedy takich odeslesz jak nie znasz ich kraju pochodzenia ??
Moi drodzy, to nie sa juz lata 90siate, to robactow z 3ciego swiata doskaonale wie jak sie na zachod dostac i jak manipulowac systemem zeby ich stad nie wyj🤬i
Zgłoś
Konto usunięte 2021-08-25, 0:20 3
Adam_WKLADAM napisał/a:

@up
a wiesz ze ci uchodzcy to nie sa tacy glupi. jak tylko ich wpuscisdz to dokumenty i paszporty pogubia albo nawet przy skladania wnioskow o azyl powiedza ze im przemytnicy dokumenty zabrali... i gdzie wtedy takich odeslesz jak nie znasz ich kraju pochodzenia ??
Moi drodzy, to nie sa juz lata 90siate, to robactow z 3ciego swiata doskaonale wie jak sie na zachod dostac i jak manipulowac systemem zeby ich stad nie wyj🤬i

To odesłali by ich na Białoruś, skąd jak nam wiadomo dokumenty uchodźcy mają. Czyli mają kraj, który udzielił im schronienia. Tylko jest za daleko od zachodu
I za mały socjal.
Zgłoś
Zasysacz 2021-08-25, 0:30 5
Anosa20 napisał/a:

Zgodzę się co do jednego. Powinni od nich te wnioski o azyl przyjąć, pomóc im. Zrobić myk, wnioski o azyl odrzucić a uchodźców odesłać do domu. I nie było by problemu. A obecnie to jedna wielka farsa. Zaraz ci koczownicy zaczną umierać. I będzie kłótnia gdzie pochować truchła?

Trupa można przyjąć martwy terrorysta to dobry terrorysta zawsze można pomóc im trafić do piekła paląc ich truchło z wieprzowym odpadem z produkcji kotletów dla maka
Zgłoś
swampman 2021-08-25, 1:23 9
niech ich k🤬a wezmie do siebie do domu bo pewnie go stac. i niech podpisze sie ze bierze za nich odpowiedzialnosc prawna
Zgłoś
Silentlog 2021-08-25, 3:18 4
Anosa20 napisał/a:

Szkoda, że nie ma momentu wywrotki pogranicznika, którego przegonił ów poseł...
Ten filmik ładnie obrazuje jak dobrze przeszkolone są służby odpowiedzialne za ochronę granic i nie tylko.

Debil jest posłem, gdyby pogranicznik nie bał się że pójdzie siedzieć za naruszenie nietykalności objętego immunitetem posła to w kilka sekund by go usadził na ziemi...
Zgłoś
mazga50 2021-08-25, 4:46 4
Halman napisał/a:

jak widzę słowo "fundacja" to już wiem że ktoś ma pomysł jak wyłudzać od idiotów ich pieniądze.. a po za tym oczekuję zaraz shitstormu

Te wszystkie fundacje ż🤬dy finansują, w ten sposób rozp🤬alają i jątrzą tam, gdzie jeszcze nie rządzą.
Zgłoś
CzerstWybut 2021-08-25, 5:56 4
Ja bym go wyj🤬 do nich i nie wpuścił spowrotem. Niech zap🤬la na białoruś.
Zgłoś
mygyry 2021-08-25, 7:22 10
Powiem po raz kolejny pis nie rządzi bo są fajni oni rządzi bo mamy takich k🤬a p🤬lonych z🤬bów i cyrkowców w Opozycji jeszcze tej c🤬y jshhiry brakuje.
Zgłoś
Konto usunięte 2021-08-25, 7:28 1
Jak się całe życie pilnowało pomnika smoleńskiego żeby przypadkiem nie doszło do "styku hulajnóg" to się potem można pogubić w prawdziwym zadaniu .
Zgłoś
Jarokwakin 2021-08-25, 7:57 4
Toż to gotowy spot wyborczy PISu.
Zgłoś
mygyry 2021-08-25, 7:57 3
Anosa20 napisał/a:

Zgodzę się co do jednego. Powinni od nich te wnioski o azyl przyjąć, pomóc im. Zrobić myk, wnioski o azyl odrzucić a uchodźców odesłać do domu. I nie było by problemu. A obecnie to jedna wielka farsa. Zaraz ci koczownicy zaczną umierać. I będzie kłótnia gdzie pochować truchła?

Nie, nie powinni, Białoruś jest pierwszym krajem do którego przybyli i to tam mają obowiązek ubiegać się o azyl.
Zgłoś
NarodowySkinhead 2021-08-25, 8:01 11
Anosa20 napisał/a:

Szczerze mówiąc, też się dziwię, że go nie zastrzelili. Gdyby dostał się na stronę Białoruską to tamtejsze służby nie miały by z tym problemu

Ależ bym kwiczał, gdyby pozwolili mu przejść ale nie wrócić i by siedział z tymi c🤬kami XD
Zgłoś
notak 2021-08-25, 8:16 8
co tu komentować, PIS mnie wkurza, ale gdy patrzę na tych oszołomów z opozycji to wiem, że nie mają szans w wyborach,
zresztą, zawsze tacy byli, gimba nie pamięta
Zgłoś
DMT 2021-08-25, 8:24 2
Specjalnie się tam pofatygowałem, straż graniczna wie co robi...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-08-25, 8:32
Urosło KO w sondażach i zrównali się z PIS.
Wystraszyli się, że mogą dojść do władzy, to robią akcję "10% w dół".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie