👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DarkFalcoN napisał/a:
Dziewczyna nagrywa na tik toku. Od małego mieszka w PL. Ten czarny łepek jak i ona zarabiają lepiej niż nie jeden białaś. Filmik dla jajaec odpowiedziom dla jakiejś karyny z komentarzy
Jak od małego bambusa mieszka w Polsce to ledwo co mówi po naszemu, kij jej w ryj
ja bym się nie spinał,
bo gada jak typowa żona patola, mówi z sensem,
a że jeszcze nauczyła się języka, czyli stara się asymilować to tylko piwko
poza tym coś mało tych dzieci za hajs, nawet tu z nim kiepsko
bo gada jak typowa żona patola, mówi z sensem,
a że jeszcze nauczyła się języka, czyli stara się asymilować to tylko piwko
poza tym coś mało tych dzieci za hajs, nawet tu z nim kiepsko
heee jak szybko łapią Polski niedługo będziesz rozmawiał z takim przez telefon to nie będziesz wiedział z kim masz do czynienia xD tragizm jednak Polski chyba nie taki trudny

FiLiPeKkkkkk napisał/a:
Śmieć ludzki.
ale kto, Korwin? Bez przesady, co najwyżej zgniły owoc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie