Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
CzerstWybut 2025-03-06, 17:03 3
Mors_Nigra napisał/a:

Każdy sierściuch i pchlarz chodzący bezpańsko, powinien być do natychmiastowego odj🤬ia przez dowolnego obywatela, plus nagroda za właściwą postawę społeczną. Trzymaj zwierzyniec w swojej melinie. Lata to gówno po klatce i szcza wszędzie.

Bardziej bym wolał sie pozbyć ciebie. C🤬j z takim sąsiadem co zmierzły na wszystko i pewnie sie przyp🤬alasz, a to papierek, a to rower źle stoi, a to ulotki, a to hałas, a buty, a muzyka, a to zimno, a to c🤬j ci w dupe.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-06, 17:04
CzerstWybut napisał/a:

Bardziej bym wolał sie pozbyć ciebie. C🤬j z takim sąsiadem co zmierzły na wszystko i pewnie sie przyp🤬alasz, a to papierek, a to rower źle stoi, a to ulotki, a to hałas, a buty, a muzyka, a to zimno, a to c🤬j ci w dupe.

Zoofil już sobie zmyślił historię, żeby usprawiedliwić nietrzymanie swojego własnego bydła, w swoim własnym chlewie.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
CzerstWybut 2025-03-06, 17:09 3
Mors_Nigra napisał/a:

Zoofil już sobie zmyślił historię, żeby usprawiedliwić nietrzymanie swojego własnego bydła, w swoim własnym chlewie.

Mieszkam w domu wolnostojącym żeby od takich zjebów jak ty sie izolować, jak mieszkałem w bloku to nie przeszkadzał mi kot sąsiadów. Kot nie srał i szczał po klatce, w przeciwieństwie do takich maruderów jak ty.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-06, 17:14 1
CzerstWybut napisał/a:

Kot nie srał i szczał po klatce

Nie na twoich oczach. Szczał na 100%.

podpis użytkownika

Zgłoś
Dildowagins 2025-03-06, 17:35
Co za przypadek, że to Rosja...

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Kicztobundy 2025-03-06, 18:23 1
@REsadER:
Gdzieś w internecie widziałem wiadomość od ukraińskiej armii neobanderowców, która chciała, aby ludzie z gospodarstw rolnych dali armii koguty, aby później można było na nich montować ładunki wybuchowe i wysadzać czołgi tymi kogutami 🤣🤣
Zgłoś
Djcamel180 2025-03-06, 20:39
Dużo osób tutaj broni kota - generalnie nie mam nic do kotów.
Bardziej zastanawia mnie fakt, że gdy na jakimkolwiek filmiku cierpi dziecko, nie ma tyle empatii w komentarzach, co dla tego kota.
Co poszło nie tak?
Zgłoś
Babosz 2025-03-06, 20:45 1
JoSeed napisał/a:

Śmierdzące, ruskie gówno... oby zgnił w okopach 😡
Mam nadzieję, że kot caly.

A czemu ty tak źle życzysz kotku i skazujesz go na dalszą wegetację w Kacapii.
Miejmy nadzieję, że kotku już w lepszym świecie, po drugiej stronie, i właśnie kica sobie po błekitnych łąkach wspominając z usmiechem na pyszczku kacapka który go wyzwolił.
Zgłoś
Ferra 2025-03-06, 22:40
Djcamel180 napisał/a:

Dużo osób tutaj broni kota - generalnie nie mam nic do kotów.
Bardziej zastanawia mnie fakt, że gdy na jakimkolwiek filmiku cierpi dziecko, nie ma tyle empatii w komentarzach, co dla tego kota.
Co poszło nie tak?

No ja np uważam dziecko za taką samą istotę jak dorosłego ale bez doświadczenia.

Co za tym idzie nie toleruje głupy pod postacią uważania iż dziecku to wolno a dorosłemu już nie.
Jak nie wolno to wszystkim.

Bo potem wyrastają takie p🤬dy życiowe, ledwo 18 wybije na liczniku i wpada w depresję, alkoholizm, ćpaństwo, inne gówno bo nie potrafi sobie jeden z drugą poradzić że beztroskie dzieciństwo się skończyło.
Rozpaczają jakby im ktoś wolność zabrał nie ogarniając że dopiero teraz to mają pole do popisu.

I tnie toleruje tego lewackiego p🤬lenia pod tytułem: w wypadku zginęło 7 osób w tym 2 dzieci.
Zgłoś
TwardyHardy 2025-03-06, 22:52
Mors_Nigra napisał/a:

Każdy sierściuch i pchlarz chodzący bezpańsko, powinien być do natychmiastowego odj🤬ia przez dowolnego obywatela, plus nagroda za właściwą postawę społeczną. Trzymaj zwierzyniec w swojej melinie. Lata to gówno po klatce i szcza wszędzie.

Do odj🤬ia to akurat powinien być Twoj upośledzony śierściuch co go trzymasz na kwadracie, koty maja nature samotnika i normalnie latają luźno po świecie.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-06, 23:30
TwardyHardy napisał/a:

Do odj🤬ia to akurat powinien być Twoj upośledzony śierściuch co go trzymasz na kwadracie, koty maja nature samotnika i normalnie latają luźno po świecie.

To nie mój problem, tylko zjeba który w bloku sobie kota załatwił.

podpis użytkownika

Zgłoś
vladok 2025-03-07, 8:20
Szybki, sp🤬olł zanim szkło opadło.
Zgłoś
O................ń 2025-03-07, 9:20
Marp90 napisał/a:

J🤬y kacapski sk🤬ysyn.

Też nie lubię kotów. xD
Zgłoś
tuwix 2025-03-07, 12:03
Szkoda lustra

podpis użytkownika