Policja we Włodzimierzu (Rosja) szuka chuligana, który rozbił lustro w windzie rzucając w nie kotem
Każdy sierściuch i pchlarz chodzący bezpańsko, powinien być do natychmiastowego odj🤬ia przez dowolnego obywatela, plus nagroda za właściwą postawę społeczną. Trzymaj zwierzyniec w swojej melinie. Lata to gówno po klatce i szcza wszędzie.
Bardziej bym wolał sie pozbyć ciebie. C🤬j z takim sąsiadem co zmierzły na wszystko i pewnie sie przyp🤬alasz, a to papierek, a to rower źle stoi, a to ulotki, a to hałas, a buty, a muzyka, a to zimno, a to c🤬j ci w dupe.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Zoofil już sobie zmyślił historię, żeby usprawiedliwić nietrzymanie swojego własnego bydła, w swoim własnym chlewie.
Kot nie srał i szczał po klatce
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgŚmierdzące, ruskie gówno... oby zgnił w okopach 😡
Mam nadzieję, że kot caly.
Dużo osób tutaj broni kota - generalnie nie mam nic do kotów.
Bardziej zastanawia mnie fakt, że gdy na jakimkolwiek filmiku cierpi dziecko, nie ma tyle empatii w komentarzach, co dla tego kota.
Co poszło nie tak?
Każdy sierściuch i pchlarz chodzący bezpańsko, powinien być do natychmiastowego odj🤬ia przez dowolnego obywatela, plus nagroda za właściwą postawę społeczną. Trzymaj zwierzyniec w swojej melinie. Lata to gówno po klatce i szcza wszędzie.
Do odj🤬ia to akurat powinien być Twoj upośledzony śierściuch co go trzymasz na kwadracie, koty maja nature samotnika i normalnie latają luźno po świecie.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!J🤬y kacapski sk🤬ysyn.