Rząd platformy po raz kolejny pokazuje jak chcą "obniżać podatki" - teraz oberwie się wódce - będzie drożej o prawie 2 zł!
HEJT MODE <ON>
Domorośli politycy, ekonomiści i inne gówna idźcie powtarzać swoje oblane klasy z gimnazjum a nie p🤬licie głupoty na forach i innych pop🤬lonych stronach.
Trzeba skompletować w końcu aparaturę i wziąć się do roboty:
Znając życie państwo wymyśli, że w warunkach domowych nie można produkować alkoholu.
podpis użytkownika
To tylko kawałeczek p🤬lonego komentarza, a ty zachowujesz się tak, jakbym krzywdził twoją matkę.
PS:
lolshock.com/
Jak to dobrze, że sam pędzę.
Cytat:
Znając życie państwo wymyśli, że w warunkach domowych nie można produkować alkoholu.
A można ??
a ja kupuje spiryt u znajomego ruska 10 zl za pol litra i nigdy nie mialem z nim problemu. 7 lat i nie bylo podwyzki ceny... mozna ?
C................r
2013-10-10, 10:12
A ja tam się cieszę, że podnoszą akcyzę, chwała im za to! Nieraz bywało, że kupiłem trefną wódkę w normalnym sklepie, a tak już tego problemu nie będę miał, wystarczy trochę poszukać:
allegro.pl/ShowItem2.php/itemNotFound/?item=1922525578&title=desty...
albo samemu pokombinować. I nie ja jeden tak będę robił, a więc Gil w dupę Tuskowi
Masterof@ Kretynie jeszcze troche i 80% społeczeństwa nie bedzie stac nawet na zółty ser...Spoko nie bedzie cie stac to bedziesz wp🤬lał mirabelki i szczaw z nasypu a co tam co nie?
p................5
2013-10-10, 10:54
Przeciez obniza podatki! Vat z 18,7% na 17%.
J................7
2013-10-10, 12:15
dlatego nie piję sklepowej - nie dość, że zrobiona "w piwnicy" jest smaczniejsza, zdrowsza to i kaca po niej nie ma (jeżeli magik prowadzący jest dobry) ... a na akcyzę kładę c🤬j - ceny niemieckie, zarobki białoruskie - nie dam się tak j🤬.
M................f
2013-10-10, 12:37
HaSz23 napisał/a:
Masterof@ Kretynie jeszcze troche i 80% społeczeństwa nie bedzie stac nawet na zółty ser...Spoko nie bedzie cie stac to bedziesz wp🤬lał mirabelki i szczaw z nasypu a co tam co nie?
Kretynem to nazywaj swoją matkę jak op🤬la mi kolbę po samiutkie bile. Weź się k🤬a leserze j🤬y za robotę i przestań p🤬lić komunały jak to jest ciężko.
S................i
2013-10-10, 14:30
Mówią wam coś te cyfry 1410?
(Nie, nie chodzi o bitwę pod Grunwaldem)
r................k
2013-10-10, 15:20
dlatego wole jarac, zawsze ta sama cena i zadnych podatkow dla c🤬la tuska