👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nexus69 napisał/a:
Gdzieś miedzy Grudziądzem a Suwałkami. Na bank elektorat PiSu albo innych Biedroniów
Przecież to Ruskie jakieś ,to u nich się z białych cegieł wieżowce stawia
Nexus69 napisał/a:
Gdzieś miedzy Grudziądzem a Suwałkami. Na bank elektorat PiSu albo innych Biedroniów
najbardziej dupsko piecze jakiegos pedala z warszafki czy innego syfu, w dupie byles i gowno widziales. A do Suwalk jeszcze z placzem w lato przyjedziesz nad jezioro jak granice beda zamkniete. Pod kazdym komentarzem trzeba wtracic polityke i swoje wiedze na poziomie ujemnym. Obstawiam, ze ty jestes tym dzieckiem z zapomnianego wozka na filmiku
Ja nawet nie wiem czy to do pieca sie nadaje...niska wartość opałowa
I tak kolo sie toczy, kiedys to oni w tych wozkach lezeli, kiedys te z wozkow zastapia ich na lawkach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie