👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psarnack napisał/a:
dobrze ze ta konsumpcja kanapki tak przypadkowo się nagrała ..
Gdybyś oglądał coś więcej niż sadola wiedziałbyś, że Emil nagrywa swoje podróże. Czasem na nagraniach też je.

Halman napisał/a:
tak, miał tresowaną mewę czy tam rybitwę...
uwielbiam takich jak ty dla których wszystko jest ustawką i jebie fejkiem...
Może nie miał tresowanej mewy, ale doskonale wiedział, że tam ptaki porywają jedzenie i dlatego liczył na to i nagrywal. Proste.
na orginale dodał ,,znowu,, czyli celowo nagrywał, po czym dodał, że i tak nie jest godny
Halman napisał/a:
To jest niby mewa czy rybitwa... ? To powodzenia.

Halman napisał/a:
Fajna mewa...

Halman napisał/a:
Widać, że sztucznie trzyma to żarcie i się przygląda jakby się zastanawiał co je. Wiedział dobrze, że ptaki nad morzem wyrywają żarcie, które się trzyma w dużej odległości od ciała.
Halman napisał/a:
Akurat to wygląda na ustawkę. Po prostu w wielu miejscach ptaki już wyczaiły, że to bardzo łatwa metoda na zdobycie pożywienia i takie sytuacje są cały czas.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie