Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ten uczuć kiedy zdasz sobie sprawę, że jesteś pełnoletni i odpowiadasz jak dorosły

Dodałem PL transkrypcję.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
damian15snk 2025-01-25, 20:14 1
pfefe napisał/a:

No bardzo ciekawe, bo "Planning and attending of UK airports by causing disruption by interfering with the operational functions of the airports" to zdanie, które nie ma sensu w języku angielskim

Dodaj początek zdania i ma sens..
Od.daty xx until the prezent day has been involved in planning and attending.
To nie była jedna akcja
Zgłoś
Jacson 2025-01-25, 20:23
Końcówka mnie rozczuliła.
Zgłoś
pfefe 2025-01-25, 20:31
damian15snk napisał/a:

Dodaj początek zdania i ma sens..
Od.daty xx until the prezent day has been involved in planning and attending.
To nie była jedna akcja

Zdanie " until the present day has been involved in planning and attending of UK airports by causing disruption by interfering with the operational functions of the airports" też nie ma sensu, bo jest zamieniony skutek z przyczyną. Cos jakby ktoś napisał "Dzięki zagotowaniu wody czajnik został postawiony na gazie".
Zgłoś
gimejda 2025-01-25, 22:34 1
mygyry napisał/a:

Ale zaraz, czy ja dobrze rozumiem, że rok temu planowali jakiś tam protest na lotnisku (pewno jakiś zjeb stop oil) i ten protest nie doszedł do skutku a oni po roku go za to zawinęli?
I to w kraju, gdzie ukrywa się gw🤬ty na dzieciach przez imigrantów?

ale bez względu dlaczego go zatrzymują pomijasz fakt, że to rodowity(chyba) brytol, nie imigrant więc takiego można posadzić na kilka lat za post na facebooku krytykujący obecną wspaniałą władzę
Zgłoś
Smokw 2025-01-25, 22:50 1
Zarejestruj napisał/a:

Co za gówno. Stracone 1,5 minuty. Nie odpalać a wstawiajacego z materiałem do pieca.

24.XII 2024 r. napisałeś, o murzynkach "do pieca z nimi". Czyli Ciebie też można teraz aresztować? Czy teraz rozumiesz?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-01-25, 22:54 3
pfefe napisał/a:

No bardzo ciekawe, bo "Planning and attending of UK airports by causing disruption by interfering with the operational functions of the airports" to zdanie, które nie ma sensu w języku angielskim

Prawniczy język bywa poj🤬y, ale tu jest raczej wszystko jasne: od prawie roku zarówno planował jak i brał udział w zakłócaniu pracy lotnisk.

[ Dodano 2025-01-25, 23:00 ]
mygyry napisał/a:

Weteran brytyjskiej armii został skazany na dwa lata w zawieszeniu. Zapłaci też 9 tys. funtów kosztów sądowych. Adam Smith-Connor modlił się w myślach w pobliżu zakładu aborcyjnego. Stał do niego plecami, nic nie mówił i nie miał ze sobą żadnych symboli.

To jest jebnięty fanatyk religijny, wielokrotnie protestował pod kliniką (nie "zakładem aborcyjnym", nie ma takich w UK) na różne sposoby, kazali mu wyp🤬alać, a on tam wracał jak sraczka. Więc dostał karę za całokształt działalności. Teraz robi z siebie ofiarę systemu, a pojeby to łykają.
Zgłoś
Gieros35 2025-01-26, 1:28
Co ten Jaki
Zgłoś
jkllll485 2025-01-26, 8:28 2
"policja pojawiła się niezapowiedziana..." Esemeska mu mieli k🤬a wysłać czy ki c🤬j?
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2025-01-26, 9:14 1
mygyry napisał/a:

Ale zaraz, czy ja dobrze rozumiem, że rok temu planowali jakiś tam protest na lotnisku (pewno jakiś zjeb stop oil) i ten protest nie doszedł do skutku a oni po roku go za to zawinęli?

Tak, na bank jest tak jak młody mówi. Nic nie dodał nic nie ujął.
Zgłoś
tars 2025-01-26, 9:15 1
mygyry napisał/a:

Widocznie ten protest miał być w niesłusznej sprawie.
Zgłoś
Krissoo86 2025-01-26, 9:58 1
Pyszuki napisał/a:

No chyba dobrze rozumiesz, albo oboje rozumiemy to zle xD Co to za cyrk jest? Ja czasem planuje zajebac kogos kto mnie wk🤬ia, ale tego nie robie. Za to tez mozna mnie posadzic? o.O
Skazuje sie chyba za czyny, nie za plany, czy mysli? Co to jest "Raport mniejszosci"?

Pyszuki napisał/a:

No chyba dobrze rozumiesz, albo oboje rozumiemy to zle xD Co to za cyrk jest? Ja czasem planuje zajebac kogos kto mnie wk🤬ia, ale tego nie robie. Za to tez mozna mnie posadzic? o.O
Skazuje sie chyba za czyny, nie za plany, czy mysli? Co to jest "Raport mniejszosci"?

Zapoznaj się z formami stadialnymi przestępstw, co byś nie był kiedyś zdziwiony jak ten typ z filmu....
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-01-26, 23:00
mygyry napisał/a:

Tak a o co chodzi?
W UK trwa eksperyment.
Poczekać należy ok 50 lat a efekty na efekty.

Co prawda wiele milionów zna efekt eksperymentu ale urzędnicy brytyjscy, media, teczowi mają wyj🤬e. Wręcz promują, zachęcają aby eksperyment przyspieszał.

Najlepsze jest to że obie partie popierają to.

Orwell był prorokiem.
Zgłoś
Atlasss 2025-01-27, 13:45
Pyszuki napisał/a:

Jak z przed roku, jak to z przed półtora miesiąca, zarzut dotyczy jego czynów zamierzonych "bądź nie" od dnia 03-12-2024 u.r.
Zgłoś
C................i 2025-01-29, 15:20
bardzo dobrze brać żywcem j🤬ego pedała z pop🤬lonego pokolenia
Zgłoś
PsychoSzPanek 2025-02-01, 4:34
mygyry napisał/a:

Mieszkałem w tym UK j🤬ym. Ogólnie piękny kraj, Brytole, wiadomo jak wszędzie, trafi sie k🤬a, ale większość naprawdę ludzie do życia. Sp🤬alać stamtąd musiałem niedługo przed brexitem, prawda jest taka, że służby lepiej traktują przyjezdnych z Polski i innych części Europy niż swoich Angoli, a ciapatych to wręcz uwielbiają. Tylko wróciłem, a syf tam zrobił się 10 razy większy niż był. brud zalewa świat

podpis użytkownika

Niech poleje sie krew
Zgłoś