Jak mam obstawiać to ten sam tekst rzucił twój stary na widok kondomów i przez to wszyscy musimy się męczyć z Tobą.
Obstawione to miała twoja matka dziury czarnymi k🤬sami mulacie.
W piśmie napisano: i p🤬docyklista stanie przeciw p🤬docykliście i będą obrażać matki swoje, a ich p🤬dorynki rdzą się pokryją i sąsiedzi ich z ulga odetchną.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo dawaj tym jeepem 250km/h po autostradzie... Po c🤬j porównywać SUV-y z terenówkami?
Bo SUV to nieudana imitacja terenówki. Wygląda pokracznie, zajmuje w c🤬j miejsca na parkingu. Zamiast SUVa wolałbym kupić jakiegoś sedana, co się prezentuje, a nie napompowaną wydmuszkę o gracji i prezencji Geslerowej, Wellmanowej albo Grycanki.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTo dawaj tym jeepem 250km/h po autostradzie... Po c🤬j porównywać SUV-y z terenówkami?
Po c🤬j to krasnal ma brodę.
Bo SUV to nieudana imitacja terenówki. Wygląda pokracznie, zajmuje w c🤬j miejsca na parkingu. Zamiast SUVa wolałbym kupić jakiegoś sedana, co się prezentuje, a nie napompowaną wydmuszkę o gracji i prezencji Geslerowej, Wellmanowej albo Grycanki.
C🤬ja się znasz w takim razie na autach , SUV to nie van , ani nie crossover, SUV to hybryda terenówki (rama, tylny most, reduktor, podwyzszone zawieszenie) z osobówką (kombiakiem), SUV to auto które ma sobie radzić w LEKKIM terenie i dobrze na szosie, zwłaszcza w głębokim śniegu (do 40cm), pozatym z każdego SUVa można zrobić terenówkę (przez instalację gotowych kitów, mody, "zmoty" (przekładki podzespołów od innych aut), zaś nie z każdej terenówki zrobisz auto szosowe (za miękkie zawiasy).
A twój sedan jest j🤬ą imitacją limuzyny dla biedusów.
Mam pytanie
ale po co?
to sie nazywa hobby, pasja. ty jestes przegrywem, nie rozumiesz tego. do twojej starej nawet to doszlo jak doszedlem jej na pysk.
Byłbym w top10 gdyby dało się dać gówno zamiast piwa.
Piwo natomiast klikam od święta...
podpis użytkownika
I tak to jest.C🤬ja się znasz w takim razie na autach , SUV to nie van , ani nie crossover, SUV to hybryda terenówki (rama, tylny most, reduktor, podwyzszone zawieszenie) z osobówką (kombiakiem), SUV to auto które ma sobie radzić w LEKKIM terenie i dobrze na szosie, zwłaszcza w głębokim śniegu (do 40cm), pozatym z każdego SUVa można zrobić terenówkę (przez instalację gotowych kitów, mody, "zmoty" (przekładki podzespołów od innych aut), zaś nie z każdej terenówki zrobisz auto szosowe (za miękkie zawiasy).
A twój sedan jest j🤬ą imitacją limuzyny dla biedusów.
No. Hybryda jak Dacia Duster. Słuchaj chłopcze, nie wiem jak na Podlasiu macie…. Wpisz sobie, w necie, w Google „SUV” i zauważ ze seicento tez do lasu po bimber tez wjedziesz.
Tuningujesz fury pod remizę?
Mam pytanie
ale po co?
Codziennie droga do pracy i z powrotem
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Sądząc po ilości piw myślałem że się wyp🤬olą. Co Wy ludzie nigdy nie widzieliście terenowego samochodu czy co
Jak nauczysz się po polsku pisać…. Wtedy i tylko wtedy dawaj glos.
A na h🤬j to tu?
Na c🤬j to sie po pijaku twoja stara nadziala i tak powstał czokapik.
podpis użytkownika
Gore Gore Szabadaba Da Amore