Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Dachowanie audi
pazuzu • 2023-03-30, 18:08
Naj🤬y 42 latek w Puchaczowie nie wyrobił się na zakręcie. Kierowcy nic się nie stało, badanie na alko wykazało 2,7 promila

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor 2023-03-30, 21:44 3
AbdulWisiMiLacha napisał/a:

Radze wrócić do podstawówki i po ślaczkach przypomnieć sobie jak wyglada "0"
I reszcie którzy mu piwko postawili.

Taki nasz, swojski, sadolowy prof Miodek
Zgłoś
Vinyard 2023-03-30, 21:59 1
mwaski napisał/a:

W tym przypadku powiedzenie "cztery zera i piąte za kółkiem" sprawdziło się w 100%

W tym przypadku piąte było 2,7 a nie 0
Zgłoś
SSS2SSS 2023-03-30, 22:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jaks0n 2023-03-30, 23:52
Gamonn1 napisał/a:

Gość latał jak szmata po kabinie auta, na koniec wyleciał prawie przez szybę pasażera i nic, żyje. Wiem alkohol rozluźnia i pijany nie za bardzo rozumie co się dzieje. Ale piwo dla niego, że usunął się z dróg publicznych nie raniąc nikogo.

Piwo za spostrzegawczość
Zgłoś
kocur 2023-03-31, 0:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PutinToSmiec 2023-03-31, 0:04
Zgłoś
Wari 2023-03-31, 6:42
Gamonn1 napisał/a:

Gość latał jak szmata po kabinie auta, na koniec wyleciał prawie przez szybę pasażera i nic, żyje. Wiem alkohol rozluźnia i pijany nie za bardzo rozumie co się dzieje. Ale piwo dla niego, że usunął się z dróg publicznych nie raniąc nikogo.

Byś jechał z naprzeciwka w odpowiednim momencie to ciebie też by usunął z tej drogi .
Zgłoś
htp 2023-03-31, 15:40
Zgłoś
Pijanystary 2023-03-31, 16:00
Stary z wraca z ryb...
Zgłoś
TRQPL 2023-03-31, 20:45
Kriski napisał/a:

Mam lepsze: Pijesz, nie jedź, za dużo się rozlewa.

Mam jeszcze lepaze:
* Piłeś nie jedź zostań i pij dalej'
Zgłoś
konto usunięte 2023-03-31, 21:31
Matt napisał/a:

A ja to bym sp***olil.
Auto postawione na kołach, może by jeszcze ujechalo.

Co wy macie z tym uciekaniem z samochodu. Przecież po rejestracji was znajdą.
Zgłoś
kzf 2023-04-02, 21:31
O popatrz, Audi nie wyrobiło się na łuku. Cóż za niesamowity spektakl. Kto by się spodziewał, że autem z silnikiem przykręconym do zderzaka trzeba na takim łuku redukować prędkość do 30, bo się skończy, jak ten na filmie, nawet bez dodatkowej chemii we krwi
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem