Poszukiwani swiadkowie wypadku ale bubu jak slychac jest cały
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Jak by jakiś lewacki odpad chciał napisać, że kierowca lamus przy takim małym obtarciu stracił kontrolę nad autem to polecam obejrzeć jeszcze raz, uderzył kołem w krawężnik co wytrąciło auto z równowagi.
Chyba se c🤬kę obtarł o krawężnik. Ale to musiało być wczoraj bo na filmie nie widać.
karolkuraprezes napisał/a:
Obejrzałem 20 razy i uderzenia w krawężnik nie widze
Faktycznie. Może dlatego, że to droga przez las i tam w ogóle nie ma żadnego krawężnika?
baronturbina napisał/a:
Wyglada na to ze spanikował jak auto z naprzeciwka dojechało do lewej krawędzi. Krawężnik był i chyba tyłem zahaczył.
Widlakiem jechał?
Ojciec bohater tyle w temacie! Sprawca wypadku powinien mieć połamane ręce i nogi oraz spędzić rok w klatce.
Gdyby zainwestowal w dobra kamerkę a nie słuchawkę od prysznica to miałby go na tacy
Marcin360360 napisał/a:
Ojciec bohater tyle w temacie! Sprawca wypadku powinien mieć połamane ręce i nogi oraz spędzić rok w klatce.
Juz wiemy, ze ten p🤬do kierowca panikarz, to byles ty.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Jak by jakiś lewacki odpad chciał napisać, że kierowca lamus przy takim małym obtarciu stracił kontrolę nad autem to polecam obejrzeć jeszcze raz, uderzył kołem w krawężnik co wytrąciło auto z równowagi.
A jakby jakiś prawacki odpad chciał tak napisać to może?
Jest możliwość że opona się uszkodziła i z tego powodu strącało go w lewo?
większość z was komentujących gimbazy nie posiada żadnych uprawnień do kierowania chociażby rowerem a mądruje się, że olaboga
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie