Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:01
BambiPMT 2021-10-19, 19:35
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Jak by jakiś lewacki odpad chciał napisać, że kierowca lamus przy takim małym obtarciu stracił kontrolę nad autem to polecam obejrzeć jeszcze raz, uderzył kołem w krawężnik co wytrąciło auto z równowagi.

Chyba se c🤬kę obtarł o krawężnik. Ale to musiało być wczoraj bo na filmie nie widać.
Zgłoś
tigerqaz 2021-10-19, 19:58 2
Co to strata lusterka z człowiekiem robi
Zgłoś
UrlichUrwich 2021-10-19, 20:02
karolkuraprezes napisał/a:

Obejrzałem 20 razy i uderzenia w krawężnik nie widze

Faktycznie. Może dlatego, że to droga przez las i tam w ogóle nie ma żadnego krawężnika?
Zgłoś
motorcycleman 2021-10-19, 20:08
baronturbina napisał/a:

Wyglada na to ze spanikował jak auto z naprzeciwka dojechało do lewej krawędzi. Krawężnik był i chyba tyłem zahaczył.

Widlakiem jechał?
Zgłoś
Marcin360360 2021-10-19, 20:11
Ojciec bohater tyle w temacie! Sprawca wypadku powinien mieć połamane ręce i nogi oraz spędzić rok w klatce.
Zgłoś
rybsony 2021-10-19, 21:17 1
Gdyby zainwestowal w dobra kamerkę a nie słuchawkę od prysznica to miałby go na tacy
Zgłoś
ZaSwojePiję 2021-10-19, 23:23
Marcin360360 napisał/a:

Ojciec bohater tyle w temacie! Sprawca wypadku powinien mieć połamane ręce i nogi oraz spędzić rok w klatce.

Juz wiemy, ze ten p🤬do kierowca panikarz, to byles ty.
Zgłoś
konto usunięte 2021-10-19, 23:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wepss 2021-10-20, 0:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
epening 2021-10-20, 2:42
Zgłoś
pytolsky 2021-10-20, 10:23 1
Zgłoś
Voldmar 2021-10-20, 10:42
Zgłoś
PeteN88 2021-10-20, 10:46
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Jak by jakiś lewacki odpad chciał napisać, że kierowca lamus przy takim małym obtarciu stracił kontrolę nad autem to polecam obejrzeć jeszcze raz, uderzył kołem w krawężnik co wytrąciło auto z równowagi.

A jakby jakiś prawacki odpad chciał tak napisać to może?
Zgłoś
piotrj3 2021-10-20, 12:00
Jest możliwość że opona się uszkodziła i z tego powodu strącało go w lewo?
Zgłoś
_Tytanowy_Janusz_ 2021-10-20, 15:18
większość z was komentujących gimbazy nie posiada żadnych uprawnień do kierowania chociażby rowerem a mądruje się, że olaboga
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem