📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Jackyll a jak w Krk albo Wa-wie jakieś ciule z Francji siedzą pomalowane na biało i udają posąg to będziesz się podniecać, że to sztuka? Taki sam "biedak" jak koleś z filmiku.
Ha biedak? Z tego co mu nawrzucają pewnie ma więcej od niejednego z sadola
I właśnie o to chodzi, że gra na wiadrach i garnkach, gdyby stał rozłożony z perką nie wzbudzałby takiego zainteresowania.

Nie wiem czy wszyscy są świadomi tego faktu ale tak na prawdę Polacy są bardzo utalentowanym i cenionym narodem jeśli chodzi o muzyków. Nasi muzycy grają w najlepszych filharmoniach i instytucjach kulturalnych na całym świecie. Pozdrawiam

jak ktoś nie ma pojęcia gry na perkusji to się komuś wydaje że on jest kozakiem a On wybija proste rytmy i t
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie