@Jackyll a jak w Krk albo Wa-wie jakieś ciule z Francji siedzą pomalowane na biało i udają posąg to będziesz się podniecać, że to sztuka? Taki sam "biedak" jak koleś z filmiku.
Ha biedak? Z tego co mu nawrzucają pewnie ma więcej od niejednego z sadola
I właśnie o to chodzi, że gra na wiadrach i garnkach, gdyby stał rozłożony z perką nie wzbudzałby takiego zainteresowania.

podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...

Polak gra na ulicy na wiadrach jak cz🤬ch. Nasz naród upada.
Edit: Dzięki za warna. Następnym razem nasram emotek, żebyście wiedzieli, że to żart.
Edit: Dzięki za warna. Następnym razem nasram emotek, żebyście wiedzieli, że to żart.
Nie wiem czy wszyscy są świadomi tego faktu ale tak na prawdę Polacy są bardzo utalentowanym i cenionym narodem jeśli chodzi o muzyków. Nasi muzycy grają w najlepszych filharmoniach i instytucjach kulturalnych na całym świecie. Pozdrawiam

no kuźwa a ja juz myslałam że sp🤬olił z safri duo...dobry bo Polak a co polskie to dobre szacun i pokłony wobec tego goscia..
dobrze nap🤬la ale moglby cos innego juz zagrac bo wszedzie to samo gra tylko miasta sie zmieniaja
jak ktoś nie ma pojęcia gry na perkusji to się komuś wydaje że on jest kozakiem a On wybija proste rytmy i t
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Teraz dajmy mu prawdziwą perkusję to by tam odp🤬lił taką scenę , że by mu rzucali kasą jak z automatu.