👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TRQPL napisał/a:
Jeździ takim autem na jakie go stać, nie można wszystkich mierzyć swoją miarą. To tak jak oczekiwać od bezdomnego żeby kupił sobie dom.
To że ktoś jest mniej lub bardziej majętny nie oznacza że należy traktować go jak śmiecia.
Jeżeli ktoś zachowuje się jak rozumny człowiek to należy mu się szacunek niezależnie od statusu materialnego.
A na Pana to trzeba mieć pieniądze i klase tej drugiej obecnie jest mało ale każdy dorobkiewicz nos wysoko zadaety do góry.
ale on może nam wmawiać że jego seicento jest lepsze od innych samochodów tak? że ten kto kupuje samochody za 10tys to nowobogacki burak, bo porządna furę to się kupuje za 3tys, jak coś komentujesz to przeczytaj całość dyskusji a później zabieraj głos.
Hollow_Man napisał/a:
ale on może nam wmawiać że jego seicento jest lepsze od innych samochodów tak? że ten kto kupuje samochody za 10tys to nowobogacki burak, bo porządna furę to się kupuje za 3tys, jak coś komentujesz to przeczytaj całość dyskusji a później zabieraj głos.
Napisałem:
Jeżeli ktoś zachowuje się jak rozumny człowiek to należy mu się szacunek niezależnie od statusu materialnego.
Czego nie rozumiesz?
Jak sie nie ma abs i umiejetnosci, a wciska pedal hamulca w opor to wiadomo, ze auto sciagnie w ktoras strone nawet minimalnie
Seicento nadaje się tylko i wyłącznie do rozwożenia pizzy. Małe , tanie gówno którego nie żal gdy się roz🤬bie, łatwo się parkuje na blokowiskach i mało pali
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie