Znalezione na mordoksiągu.
@Masterof Troll czy poj🤬y?
s................k
2013-10-18, 18:06
Dawać k🤬a wersję bez cenzury. Zajebię ją.
M................f
2013-10-18, 18:07
TheByQ napisał/a:
@Masterof Troll czy poj🤬y?
Sadysta, a nie rozlazła p🤬da.
K🤬isko... mój kuzyn miał to samo, powiesił się w tym tygodniu, tylko sęk w tym że jej nie zdradził.
Baba potrafi facetowi piekło zrobić.. Tak było jest i będzie zawsze
podpis użytkownika
Jason is here:)
Ten filmik dobrze oddaje mentalność kobiet
o................e
2013-10-18, 18:59
k🤬e bym do kuchenki łańcuchem przykuł
M................y
2013-10-18, 19:03
Jak chciała się zemścić to mogła mu c🤬ja uciąć i rozj🤬 łeb kochance a nie Bogu ducha winne dziecko w to mieszać.
K🤬a j🤬a.
A co jeżeli on się jej wp🤬lił na fejsa i sam to napisał? Przecież wj🤬 się na fejsa swojej żonie nie musi graniczyć z cudem.
Jeżeli jednak naprawdę ona by to napisała, to może się bronić tym, że ktoś jej się wbił na konto i ja się tam nie znam za bardzo, ale mógłby być problem z ustaleniem.
Kula w łeb dla suki, jeśli ona to naprawdę robi.
sono
2013-10-18, 19:40
@up To łatwo (tak mi się wydaje) da się sprawdzić. Policja zwróci się do administracji o udostępnienie logów i sprawdzi, skąd był dokonany wpis.
A tak poza tym, to ja również jestem za tym, żeby ten wpis udostępnić sądowi na rozprawie. Nie dla dobra tego faceta, nie po to, żeby doj🤬 tej babie, tylko żeby dziecko miało choć cień szansy na normalne życie.
podpis użytkownika
~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Po komentarzu wnoszę, że to wszystko napisał jej mąż, bądź ktoś inny, kto włamał się na konto.
V................_
2013-10-18, 21:05
żadna kobieta, która jest na tyle inteligentna, aby uknuć taką intrygę nie wystawia się tuż przed rozwodem w taki sposób... A wy to łykacie jak młody pelikan.
h................g
2013-10-18, 21:35
Ona ma ustawiony status "tylko dla znajomych" Ale z ciebie c🤬j a nie znajomy.
hogg napisał/a:
Ona ma ustawiony status "tylko dla znajomych" Ale z ciebie c🤬j a nie znajomy.
Tak jak i z ciebie...