👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lie napisał/a:
Chyba coś ze mną nie tak, bo dopiero po przeczytaniu całości uzmysłowiłem sobie, że 1wszy obrazek przedstawia peta...
Byłem pewien, że jest to wypinająca się kobieta...
wtedy byłby opis z drugiego obrazka...
Dimitrij napisał/a:
Technikum ? To takie miejsce gdzie idą ci głupsi ?
Od kogo? W sensie - gdzie idą w takim razie mądrzejsi?

HAL-9000 napisał/a:
Od kogo? W sensie - gdzie idą w takim razie mądrzejsi?
Chyba chodziło mu o liceum...

A ten plakat to tak nisko powieszony dla tych co już nadziei dla nich nie ma i do pedagoga przychodzą na czworaka
Dimitrij napisał/a:
Technikum ? To takie miejsce gdzie idą ci głupsi ?
A Ty pewnie po ogólniaku, co?
Wielki Inteligencie

KuroNoTenshi92 napisał/a:
Osoby odurzone nie myślą o konsekwencjach.
Dlatego zaostrzenie przepisów nie będzie profilaktyką.
Chodź jak taki debil przeżyje to trzeba go przed sąd i na stryczek doprowadzić.
to zależy od konsekwencji

PiesKracy napisał/a:
to zależy od konsekwencjidlatego prawo musi być ostre
Nie zależy bo jak gościu się tak nawali, że nie odróżnia prawej od lewej ręki albo żyje w przekonaniu, że ma 3.
Taki delikwent ma problem z przedstawieniem się a to ty mi tu gadasz o przepisach prawnych.
No ile było takich sytuacji, że jak policjant pytał się o godność to delikwent tylko mordę wykrzywiał.
Codziennie taka jest w Polsce.

-Pijesz ?
-nie
-Palisz ?
-nie
-narkotyki ?
-nie
-a może Harry Potter ?
-Tak, przeczytałem go całego !!
-nie
-Palisz ?
-nie
-narkotyki ?
-nie
-a może Harry Potter ?
-Tak, przeczytałem go całego !!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie