👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up to wiem bo w motocyklach sie orientuje
@upup co prawda to prawda R1 wedlug mnie tez jest piekna, ale trzeba miec duzo oleju w glowie i spore doswiadczenie zeby nia jezdzic

Krówka napisał/a:
Sam jestem motocyklem i powiem że kupno R1 na pierwszy motocykl to kupić sobie trumne... Tym motocyklem jechałem raz i powiem że nie da się jechać nim wolno...
Mając skończone 19lat parę dni temu ktoś dał Ci się przejechać na R1 ?

P.S Laptop nie mój - siostry jakby co : te zadane.pl itp

@upup nie będę komentował głupoty tego "kierowcy" bo myślę że nie trzeba, a jego doświadczenie i umiejętności widać przy redukcji, przy hamowaniu i wiele innych szczegółów których już nie będę wymieniał

Krówka napisał/a:
Sam jestem motocyklem i powiem że
miło mi Cię poznać, panie Motocyklu.
jak mialem 16 lat przez dwa miesiace jezdzilem po wsi WSK-ą, czy teraz moge kupic R1 bez obaw? ;]
Tasak_PL napisał/a:
jak coś Yamaha YZF-R1 to 180 KM i prędkość maksymalna-299+ km/h
![]()
Yyy tam. Yamaszka to cienki bolek. Weź taką Hayabuse >)

Cytat:
Sam jestem motocyklem
Ciesz się, że nie jesteś samochodem!
maverx napisał/a:
jak mialem 16 lat przez dwa miesiace jezdzilem po wsi WSK-ą, czy teraz moge kupic R1 bez obaw? ;]
Oczywiście! Tylko pamiętaj o klapkach i krótkich spodenkach.

Lee225 napisał/a:
Mając skończone 18lat parę dni temu ktoś dał Ci się przejechać na R1 ?I jesteś motocyklę ?
![]()
Obrazek
P.S Laptop nie mój - siostry jakby co : te zadane.pl itp![]()
18 lat...

Chyba Ci hejt nie wyszedł...

MadeOfFlames napisał/a:
18 lat...![]()
Chyba Ci hejt nie wyszedł...
Why 94 rocznik ? Oj jeszcze się nie przestawiłem na 2013r

blackbird969, mysle, ze po Twojej wypowiedzi nic nie musisz udowadniac widac, ze siedzisz w temacie ale jak chcesz to pochwal sie swoja maszyna mysle, ze nie tylko ja jestem ciekaw jak wyglada Twoja ukochana R1

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie