Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-28, 16:55 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 17:04 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ryuk 2013-06-28, 17:07 6
Pan_Generał napisał/a:

Idź już spać

Synek, nie będziesz mi mówił co mam robić
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 17:11 2
Zgłoś
Jesuz 2013-06-28, 17:24 4
Akurat ten policjant z filmiku został skazany na 1,5 roku więzienia:
wprost.pl/ar/400713/11-listopada-Policjant-skazany-za-pobicie-demonstranta/

także jest kiepskim argumentem na brutalność policji.

Jak ktoś się zachowuje jak cywilizowany obywatel to policja nic mu nie zrobi i nie ma potrzeby ich hejtować.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 17:29 2
Jesuz napisał/a:

Akurat ten policjant z filmiku został skazany na 1,5 roku więzienia:

W zawieszeniu
Zgłoś
Aragon1988 2013-06-28, 17:34 8
up
po fryzurach owych milusińskich co szli do policjantów oraz tekście 'dzisiaj bez kasków' można przypuszczać, że owa radosna grupka z wrzuconego przez Ciebie filmiku dość często ucina sobie 'pogawędki' z funkcjonariuszami
Zgłoś
d-wade 2013-06-28, 17:35 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 17:42 5
Zgłoś
d-wade 2013-06-28, 17:48 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 17:54
Może wie ktoś jak się nazywa kawałek, który leci we wstępie do filmiku?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 17:55
Zgłoś
kiwaz 2013-06-28, 17:56
Nie oglądałeś życia na krawędzi?
Zgłoś
d-wade 2013-06-28, 18:02
Pan_Generał napisał/a:

Tylko dlatego że twoja rodzina pracuje na zmywaku gdzieś tam, to nie znaczy że wszyscy pracują na zmywaku.

U mnie w rodzinie wszyscy są za biedni by kupić bilet do londynu.

Cytat:

A wyzywam Ciebie 'od wieśniaka', bo wsią jedzie z twojej wypowiedzi. Cóż poradzić

To twoje zdanie. Moim zdaniem wyżej wymieniona wypowiedź jest nie mniej wieśniacka niż moja. Taka już nasza, wieśniacka, natura. Dobra lecim, bo trzeba ziemniaki wykopywać.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 18:07 12
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem