👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pan_Generał napisał/a:
Idź już spać![]()
Synek, nie będziesz mi mówił co mam robić

Akurat ten policjant z filmiku został skazany na 1,5 roku więzienia:
wprost.pl/ar/400713/11-listopada-Policjant-skazany-za-pobicie-demonstranta/
także jest kiepskim argumentem na brutalność policji.
Jak ktoś się zachowuje jak cywilizowany obywatel to policja nic mu nie zrobi i nie ma potrzeby ich hejtować.
wprost.pl/ar/400713/11-listopada-Policjant-skazany-za-pobicie-demonstranta/
także jest kiepskim argumentem na brutalność policji.
Jak ktoś się zachowuje jak cywilizowany obywatel to policja nic mu nie zrobi i nie ma potrzeby ich hejtować.

Jesuz napisał/a:
Akurat ten policjant z filmiku został skazany na 1,5 roku więzienia:
W zawieszeniu

up
po fryzurach owych milusińskich co szli do policjantów oraz tekście 'dzisiaj bez kasków' można przypuszczać, że owa radosna grupka z wrzuconego przez Ciebie filmiku dość często ucina sobie 'pogawędki' z funkcjonariuszami
po fryzurach owych milusińskich co szli do policjantów oraz tekście 'dzisiaj bez kasków' można przypuszczać, że owa radosna grupka z wrzuconego przez Ciebie filmiku dość często ucina sobie 'pogawędki' z funkcjonariuszami

Może wie ktoś jak się nazywa kawałek, który leci we wstępie do filmiku?

Pan_Generał napisał/a:
Tylko dlatego że twoja rodzina pracuje na zmywaku gdzieś tam, to nie znaczy że wszyscy pracują na zmywaku.
U mnie w rodzinie wszyscy są za biedni by kupić bilet do londynu.
Cytat:
A wyzywam Ciebie 'od wieśniaka', bo wsią jedzie z twojej wypowiedzi. Cóż poradzić
To twoje zdanie. Moim zdaniem wyżej wymieniona wypowiedź jest nie mniej wieśniacka niż moja. Taka już nasza, wieśniacka, natura. Dobra lecim, bo trzeba ziemniaki wykopywać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie