Wypadek na Dallas AirShow P-51 Mustang wpieprza się w B-17 Flying Fortess
Inna perspektywa
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No, i to dopiero są pokazy!
No i kamerzyści nie byli k🤬sami tym razem.
pilotem trafionego samolotu był syn donalda tuska, michał co jak jebnął o ziemie to zdychał
smc
2022-11-13, 0:18
Szkoda ludzi.
Blue Sky...
I to się k🤬a nazywa obrzezanie j🤬e jankesi
C🤬jek w malym mogl zrobic wszystko, to spanikowal i wybral najlepsza opcje
35i
2022-11-13, 6:55
tedwaha napisał/a:
Wypadek na Dallas AirShow P-51 Mustang wpieprza się w B-17 Flying Fortess
Inna perspektywa
Nie sądzę, żeby to był Mustang. Mustang ma prawie proste końcówki skrzydeł, a na filmie są zaokrąglone. P39 lub P63.
yankesi z takim poswieceniem walczą o wolmosc nasza i wasza
Janko napisał/a:
I to się k🤬a nazywa obrzezanie j🤬e jankesi
Jak byś tak kogoś nazwał yankesem w texasie to byś dostał kolbą od broni i został przeciągniety za pickupem po kaktusach
Filmik trochę wygląda jak fejk.
Realistyczna rekonstrukcja. Szanuję
A Boeing B-17 Flying Fortress and a Bell P-63 Kingcobra collided and crashed at the Wings Over Dallas airshow around 1:20 p.m. on Saturday, according to the Federal Aviation Administration.
troche sie niekompetentnie ktoś nad tematem postarał
ChuckAngel napisał/a:
A Boeing B-17 Flying Fortress and a Bell P-63 Kingcobra collided and crashed at the Wings Over Dallas airshow around 1:20 p.m. on Saturday, according to the Federal Aviation Administration.
troche sie niekompetentnie ktoś nad tematem postarał
W momencie publikacji takied info było, takie wstawiłem jak się komuś z moderacji chce niech zmieni w opisie