📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
@bochnio
Zgadzam się.
Ktoś wczesniej napisal, ze koles z tego filmiku jeszcze zaplacze i bedzie bil sie w piers, bo zycie nie jest uslane rozami do konca i przychodza trudne dni, wyglada na to ze nastolatkowie tu sie wypowiadajacy jeszcze takich nie przezyli.
Zgadzam się.
Ktoś wczesniej napisal, ze koles z tego filmiku jeszcze zaplacze i bedzie bil sie w piers, bo zycie nie jest uslane rozami do konca i przychodza trudne dni, wyglada na to ze nastolatkowie tu sie wypowiadajacy jeszcze takich nie przezyli.
GiveMeSomePills
I tutaj małe rozczarowanie.
Czy ktoś wspomniał o nienawiści do Lecha Kaczyńskiego ?
To że naród się śmiał ? To żadna oznaka nienawiści ale jedynie ocena działania całego rządu.
Lepiej żartować z prezydenta niż jak miało to miejsce np. we Francji za rządów prezydenta Chiraca gdzie większość mieszkańców tego państwa potrafiła tylko narzekać jak to jest źle.
Mnie się bardziej podobała opcja jednak wesołego obrazu przywódcy.
I tutaj małe rozczarowanie.
Czy ktoś wspomniał o nienawiści do Lecha Kaczyńskiego ?
To że naród się śmiał ? To żadna oznaka nienawiści ale jedynie ocena działania całego rządu.
Lepiej żartować z prezydenta niż jak miało to miejsce np. we Francji za rządów prezydenta Chiraca gdzie większość mieszkańców tego państwa potrafiła tylko narzekać jak to jest źle.
Mnie się bardziej podobała opcja jednak wesołego obrazu przywódcy.
Justyna Moniuszko - 24-letnia stewardessa z Białegostoku zginęła w katastrofie w Smoleńsku
[*] Zwykła Szara Kobieta [*]
W telewizji cały czas tylko słychać o członkach elity... chociaz nie znałam osobiscie nikogo z tamtąd najbardziej przejął mnie los załogi o której nic nie wiadomo.. to bylo normalni ludzie tak jak my a przez media nie są wogole dostrzegani.
[*] Zwykła Szara Kobieta [*]
W telewizji cały czas tylko słychać o członkach elity... chociaz nie znałam osobiscie nikogo z tamtąd najbardziej przejął mnie los załogi o której nic nie wiadomo.. to bylo normalni ludzie tak jak my a przez media nie są wogole dostrzegani.
jeszcze jakby tak zapinał pasy i nauczył się parkować na lusterka to było by spoko
a ja jeszcze raz podkreślam, że to co powinno najbardziej przerażać w filmie to to że NIE ZAPIĄŁ PASÓW!!!.....i nie potrafi parkować na lusterka.
Zdanie jest jak dziura w dupie - każdy ma własne. Jedziecie po nim, bo powiedział co myśli. Niby wolność słowa a i tak opinii w tym kraju nie wyrazisz.
@Larvock
nie chce mi się czytać, ale z tego, co napisałeś na początku wydaje się, że dobrze gadasz.
nie chce mi się czytać, ale z tego, co napisałeś na początku wydaje się, że dobrze gadasz.
Zginęła elita, która walczyła abyście dzisiaj mówili po polsku, mogli żyć w wolnym kraju. Trochę szacunku.
~Rosemary serio wierzysz w szczery smutek większości osób? w ten płacz polityków? Można się z kimś nie zgadzać i go przy tym nie obrażać. Ale nie okazywanie szacunku przez całą kadencje a na końcu napisanie ze to elita to jednak jest śmiesznym. I uwaga nie twierdze że moje zdanie jest jedyne słuszne i rozumiem że każdy może myśleć inaczej, tylko niech każdy uważa co mówi, anie zmienia zdanie jak rękawiczki byleby było modnie. Uważasz to za tragedie, okey rozumiem ale pamiętaj że życie jest okrutne i są ludzie którzy giną w większych katuszach, cierpiących z powodu absurdów zasad panujących na świecie, o nic mówi się tylko jak giną w tysiącach.
I powiedz mi kto ma prawo do gradacji i wyceny życia ludzkiego, bo ja się nie poczuwam do tego obowiązku w szczególności jeśli kogoś nie znam.
I powiedz mi kto ma prawo do gradacji i wyceny życia ludzkiego, bo ja się nie poczuwam do tego obowiązku w szczególności jeśli kogoś nie znam.
Larvock napisał/a:
A teraz przejdźmy do omówienia filmiku który zamieścił Damianero i uwaga SKASOWAŁ GO!
Dobrze że skasował. Najlepiej by było jakby nigdy nic nie dodawał, a ten filmik to już totalne dno.
Larvock napisał/a:
Filmik nie obraża osoby prezydenta czy kraju ...
Jak dla mnie to obraża. W ogóle to ten kto dał taki tytuł dla tego tematu (rzuber) jest idiotą.
Larvock napisał/a:
W jednym z jego filmików mówi wprost, że internet powinien być dozwolony od 15 roku życia właśnie z tego powodu jakim jest degrengolada społeczności internetowych i całości internetu!
Jak patrzę na posty większości osób na sadisticu (nie tylko w tym temacie) to myślę że żadne ograniczenie wiekowe nie pomoże. Np. ktoś wkleja zdjęcia chorych na Downa, reszta się z tego śmieje. Co w tym śmiesznego ? Chyba sami macie Downa.
Larvock napisał/a:
Ale nie, wy nadal uważacie go za buca który obraził kraj, którym przed wczoraj nawet się nie przejmowaliście!
Bo taki jest. A to że ty się nie przejmujesz losami kraju nie znaczy że inni się nie przejmują, więc się nie wypowiadaj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie