wogole robi z siebie idiote jakis studencik siedzacy na rodzicach utrzymaniu schowaj sie

superbaku napisał/a:
koleś udaje wielce mądrego
Jak wielu na forach w komentarzach.
dlaczego jestescie dla niego tacy krytyczni? moze w ten sposob pozna swoja druga (rzecz jasna homoseksualna) polowke?

Nie oglądam.Mi się nie podoba!
ps.Z wyprzedzeniem-Tak,jestem brzydki
ps.Z wyprzedzeniem-Tak,jestem brzydki
uwielbiam gościa bo dobrze gada. tylko ta prywatyzacja... nie było by chętnych do pracy. dam przykład który znam bardzo dobrze, moja bratowa ma magistra pielęgniarstwa. w szpitalu państwowym dostała wymówienie z pracy <wyższe wykształcenie wyższe zarobki> dostała prace w innym państwowym za godziwą pensje, ale w między czasie pracowała w prywatnym szpitalu. 1300zł miesięcznie!!! to są pieniądze dla kogoś kto ma wyższe wykształcenie i podaje leki, kroplówki i dba o zdrowie 100 ludzi na oddziale? śmiech. a z tą selekcją konkretnie gada. mam nadzieję, że wraz z rydzykiem padną wszystkie te babki!!! Pozdro Damianeiro!!!

dużo osób krytykuje, wręcz przezywa autora tego filmu.. a nawet nie poda żadnych powód czemu to robi..? W filmie jest poruszonych wiele ciekawych myśli, pod przykrywką lekkiego humory, kryje się duża dawka inteligentnych przemyśleń, jesteśmy manipulowani i więzieni (religie, media, stereotypy), lecz tak naprawdę to od nas samych zależy jak nasze życie wygląda, wiara Boga nie ma nic wspólnego z religią
czekam na kolejne filmiki i mam nadzieję na CIEKAWĄ dyskusję pod nimi

czekam na kolejne filmiki i mam nadzieję na CIEKAWĄ dyskusję pod nimi

Końcówka mi przypomniała "Gupie gemby" Ma ktoś to na dysku żeby wrzucić?
zobaczyłem 5 sek.

podpis użytkownika
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
peterx
Nie. Koleś dobrze mówi. Jedynie wk🤬iająca jest jego nachalna gestykulacja.
Nie. Koleś dobrze mówi. Jedynie wk🤬iająca jest jego nachalna gestykulacja.

To jest najlepszy przykład tzw. złotoustego. Gada przez 8 minut, a żeby to wycisnąć nic z tego nie zostanie. Poza tym ma strasznie irytujący, zmanierowany sposób mówienia. Powinien żyć w średniowieczu, żeby nie mógł nagrywać takich głupot.