I wy wszyscy wierzycie, że on to serio mówi ?. Debile... właśnie o to mu chodziło, żeby takich debili jak wy wyr🤬ać :O.
Sadistic napisał/a:
I wy wszyscy wierzycie, że on to serio mówi ?. Debile... właśnie o to mu chodziło, żeby takich debili jak wy wyr🤬ać :O.
Opierasz to na własnych doświadczeniach?

Niestety kilku idiotów typu Towdi i mblbn nie rozumieją znaczenia terminu ironia.

Szkarad napisał/a:
debil, urządzeń elektrycznych nie wyrzuca się do śmietnika
![]()
Żartujesz sobie , prawda?

Uriz, nie, dyrektywa 2002/96/WE Parlamentu Europejskiego (określana jako WEEE - ang. Waste of Electrical and Electronic Equipment), której przepisy weszły w życie 13 sierpnia 2005 r., reguluje postępowanie ze zużytym sprzętem elektrycznym i elektronicznym.

Uriz napisał/a:
Czy wy k🤬a nie potraficie podejść z dystansem do filmiku? Średniej inteligencji Polak , nie znający tego gościa domyśli się , że on sobie jaja robi.
aaaa !!! a więc to są "jaja" ?? tak ?? całe życie szukałem definicji - no nie, no świetne...uśmiałem się do rozpuku.....
gratuluję wybitnej jednostce wybitnego poczucia humoru
średniej inteligencji Polak

Bonewerkz napisał/a:
Niestety kilku idiotów typu Towdi i mblbn nie rozumieją znaczenia terminu ironia.
niestety jego "poważne" filmiki polityczne wyróżniają się jeszcze większą formą kretynizmu więc myślałem że tym razem to na serio

to chyba miało być śmieszne...
cóż, każdy kiedyś popełnia błędy.
cóż, każdy kiedyś popełnia błędy.
@volver najpierw należy się zapoznać z materiałem a potem go oceniać,czujesz tą chronologię?
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
nie lubię tego gościa i uważam że powinien zginąć
podpis użytkownika
Bić, bić i jeszcze raz bić.