📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
to nie wina samolotu tylko pilotów wiadomosci.onet.pl/2153361,12,jest_potwierdzenie_zaloga_ladowala_wbrew...
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Dla przypomnienia
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Dla przypomnienia
kamyk69 napisał/a:
O co kowliek by nie chodziło, jego wypowiedź jest idiotyczna, jak kolega 100lec powiedział, porównał śmierć JP II a ten wypadek - co jest równoznaczne że ma porytą kopułę, że to Ciebie to nie dociera to naprawdę jest dla mnie nie pojęte.
Pomimo że do tego wypadku podchodzę obojętnie. To jednak śmierć osobistości które miały w zadaniu trzymać w ryzach państwo Polskie jest znacznie bardziej przejmująca niż śmierć jakiegoś agenta Watykanu.
Gościu w tym filmiku porównał śmierć JP2 do tego wypadku nieprzypadkowo. A wszystko się okaże po żałobach i pogrzebach. Jak bardzo będziesz przeżywać ten wypadek i czy będziesz w stanie zapamiętać nazwiska chociaż 10 osób które tam się rozbiły.
Tak czy siak, za parę miesięcy czeka mnie (nas) do spełnienia obowiązek obywatelski. I trzeba będzie wybrać nowego Prezydenta. Wszak teraz nie wiem na kogo będę głosować, bo mój kandydat na którego chciałem oddać głos także leciał tym samolotem.
cobraa napisał/a:
Czemu mi usuneli POSTA?
Bo był napisany tylko wielkimi literami.
Co w tym zlego Wkvrwiony jestm TO KRZYCZE!
To jest Chory Naród w szkole sie przyznalem ze wole kaczynskiego od tuska to mi zyc nie dali a teraz Wszyscy wychwalają go pod niebiosa
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2010-04-10, 22:03 ]
Więc się uspokój
To jest Chory Naród w szkole sie przyznalem ze wole kaczynskiego od tuska to mi zyc nie dali a teraz Wszyscy wychwalają go pod niebiosa
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2010-04-10, 22:03 ]
Więc się uspokój
tak!!! od samego rana mówię dokładnie to samo i tu oto pod sam wieczór dopiero znajduję jednego, co moje zdanie popiera! Dziękuję. Jak się nad tym dłużej zastanowić, to bardzo dobrze, że Kaczor tam nie doleciał, bo znowu by siary narobił...
Ja pierdziu Ludzie to walą teskty babka w polsacie mówi
"ja w to nie wierzyłąm myślałam żę to KACZKA dzienikarska"
"ja w to nie wierzyłąm myślałam żę to KACZKA dzienikarska"
Wydaje mi się, że co niektórzy pogubili się w swoich przemyśleniach kierując się emocjami. Autor filmiku nie wypowiadał się negatywnie w stosunku do Prezydenta Kaczyńskiego (nie licząc incydentu z rzekomą nawigacją pilota - namiastka czarnego humoru, którą mógł sobie darować), lecz drwił z obłudy społeczeństwa. Co niektórzy sugerują, iż nietaktem jest poruszać ową problematykę w obecnej chwili. Być może mają rację, jednak przyznać należy, że wypowiedź autora jest dla wielu niewygodna, gdyż w znacznym stopniu prawdziwa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie