za gazeta.pl
Cytat:
Roman Łandik, syn prominentnego ukraińskiego polityka, brutalnie pobił w restauracji dziewczynę, po czym zbiegł do Rosji. Jego ojca, znanego działacza Partii Regionów, uważa się za nieformalnego "właściciela" Ługańska. Jego syn jest miejskim radnym
Pobita to 20-letnia modelka, która z urazami ciała, głowy i wstrząśnieniem mózgu trafiła do szpitala. Choć nagranie restauracyjnej kamery trafiło do stacji telewizyjnych, młody polityk oświadczył, że jest niewinny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A 4 pedałów siedzi przy stoliku i żaden nie zareaguje...
konto usunięte
2011-07-14, 0:46
Kiedy ludzie w końcu zrozumieją to, że kobiety biję się dla ich dobra? Jak mawiał mój dziadek "Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije"
konto usunięte
2011-07-14, 0:55
Nie rozumiem o co ta cała akcja ... przecież to ona pierwsza zaatakowała a on się tylko bronił ...
konto usunięte
2011-07-14, 2:07
konto usunięte
2011-07-14, 3:23
konto usunięte
2011-07-14, 4:28
konto usunięte
2011-07-14, 4:30
taki jest wlasnie szacunek do kobiet na wschodzie. identyczna sytuacje mialam we lwowie, z tym, ze nie ja oberwalam po ryju, a moja kolezanka. sprowokowala czy nie, bicie drugiego czlowieka to ścierwo, niezaleznie od płci.
konto usunięte
2011-07-14, 6:28
Dobra nie napinajcie się...
Po pierwsze nie wiemy co ona zrobiła, po drugie nie wiemy co mu powiedziała. Natomiast widać, że go uderzyła czymś w głowę.
I druga sprawa - nie jestem zwolennikiem stosowania przemocy wobec kobiet. Ale szmata to co innego niż kobieta.
konto usunięte
2011-07-14, 8:48
Pierwsza uderzyła

Najbardziej dziwi brak reakcji innych ludzi...
konto usunięte
2011-07-14, 9:19
Patrze same rycerzyki... Nikt nie zna sytuacji więc nie wiadomo o co tam poszło a każdy ocenia. Spoko zgadzam sie nie należy bić kobiet, ale tylko kobiet. Puszczalskie dziFki można bić do woli bo to nie są kobiety i jeżeli ta taka była to brawa dla faceta ;D
konto usunięte
2011-07-14, 10:27
szlag mnie traia ze tam tylko "facetow" i zadna z tych p🤬d nic nie zrobi