Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
za gazeta.pl
Cytat:

Roman Łandik, syn prominentnego ukraińskiego polityka, brutalnie pobił w restauracji dziewczynę, po czym zbiegł do Rosji. Jego ojca, znanego działacza Partii Regionów, uważa się za nieformalnego "właściciela" Ługańska. Jego syn jest miejskim radnym

Pobita to 20-letnia modelka, która z urazami ciała, głowy i wstrząśnieniem mózgu trafiła do szpitala. Choć nagranie restauracyjnej kamery trafiło do stacji telewizyjnych, młody polityk oświadczył, że jest niewinny

podpis użytkownika

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
Piterek_19 2011-07-14, 0:41 6
A 4 pedałów siedzi przy stoliku i żaden nie zareaguje...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-14, 0:46 7
K🤬a, co to ma być? To nie są jakieś p🤬dy typu francuzi, niemcy czy hiszpanie, to twardzi słowiańscy Ukraińcy, nie znalazło się nikogo w całej restauracji kto by ustawił tego p🤬lca?
Zgłoś
Warchlaczek 2011-07-14, 0:49 3
Kiedy ludzie w końcu zrozumieją to, że kobiety biję się dla ich dobra? Jak mawiał mój dziadek "Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije"
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-14, 0:55 2
Teraz już wiem skąd się biorą takie sk🤬ysyny i niedopały płodowe jak ten degenerat. Nadal nie przestaje mnie zastanawiać "co, jak k🤬a i dlaczego?!".
Dziwi mnie fakt, że te pedały zamiast, jak w Polsce, go nap🤬lać tylko go odciągali i patrzyli spokojnie co się dzieje...
XXI k🤬a wasza mać... Chciałbym żeby chłopaczyna przyjechał do Polski oj chciałbym.
Zgłoś
curac 2011-07-14, 0:55 2
Nie rozumiem o co ta cała akcja ... przecież to ona pierwsza zaatakowała a on się tylko bronił ...
Zgłoś
bingo100 2011-07-14, 2:01
@up No dokładnie, najpierw sobie pogadali od serca, a potem ona mu przyj🤬a centralnie butelką po głowie - no sorry ale też bym stracił nerwy chyba.
Natomiast druga strona medalu jest taka, że nikt nie reaguje. Rozj🤬o mnie jak typ się z tą laską piorą a kelnerka spokojnie ich omija i kładzie na stole rachunek:)
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-14, 2:07
Ja p🤬le.. To że ona go uderzyła, nie upoważnia go do pobicia jej.. Bziqmasta dobrze pisze. /Co z tego, że uciekł do Rosji jak go tam już złapali i będą go sądzili.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-14, 3:23
słabo pobił tą k🤬e

Raynor napisał/a:

K🤬a, co to ma być? To nie są jakieś p🤬dy typu francuzi, niemcy czy hiszpanie, to twardzi słowiańscy Ukraińcy, nie znalazło się nikogo w całej restauracji kto by ustawił tego p🤬lca?

jak widać twoi słowiankowie to p🤬dy nad p🤬dami
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-14, 4:28 8
Nowy Porządek napisał/a:

słabo pobił tą k🤬e

jak widać twoi słowiankowie to p🤬dy nad p🤬dami

No tak, bo ty jesteś k🤬a murzynem.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-14, 4:30 1
taki jest wlasnie szacunek do kobiet na wschodzie. identyczna sytuacje mialam we lwowie, z tym, ze nie ja oberwalam po ryju, a moja kolezanka. sprowokowala czy nie, bicie drugiego czlowieka to ścierwo, niezaleznie od płci.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-14, 6:28
Dobra nie napinajcie się...

Po pierwsze nie wiemy co ona zrobiła, po drugie nie wiemy co mu powiedziała. Natomiast widać, że go uderzyła czymś w głowę.

I druga sprawa - nie jestem zwolennikiem stosowania przemocy wobec kobiet. Ale szmata to co innego niż kobieta.
Zgłoś
a_kazik 2011-07-14, 6:48 1
Nie mogę na to patrzeć bo się we mnie gotuje normalnie...
Jak k🤬a jest to możliwe, że nikt nie reaguje?! A jak ktoś już zareaguje to k🤬a tylko tego pedała trzyma za rękę. Bo co? Bo polityk? To jeszcze bardziej mu się należy wp🤬l!
Wiem co to znaczy, bo moja dziewczyna była bita przez swojego byłego chłopaka. Nie wahałem się zareagować. Czegoś takiego nie można tolerować, takich ludzi to ja bym k🤬a wieszał.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-14, 8:48
Pierwsza uderzyła Najbardziej dziwi brak reakcji innych ludzi...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-14, 9:19
Patrze same rycerzyki... Nikt nie zna sytuacji więc nie wiadomo o co tam poszło a każdy ocenia. Spoko zgadzam sie nie należy bić kobiet, ale tylko kobiet. Puszczalskie dziFki można bić do woli bo to nie są kobiety i jeżeli ta taka była to brawa dla faceta ;D
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-14, 10:27
szlag mnie traia ze tam tylko "facetow" i zadna z tych p🤬d nic nie zrobi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie