Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:55
konto usunięte 2010-04-16, 11:26
Chce zagrać w tę gre
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-16, 11:39 6
kruca napisał/a:

Chce zagrać w tę gre

Ta gra nazywa się życiem i już w nią grasz.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-16, 12:08
@up

dobrze powiedziane

ogólnie dawno nie było czegoś tak zajebistego
Zgłoś
KamykHC 2010-04-16, 12:47
Lepsze niż niejeden film sensacyjny
Zgłoś
JDRK 2010-04-16, 12:51 3
podoba mi się jak ona szczeka-mówi:D
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-16, 15:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sessvisto 2010-04-16, 15:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-16, 16:09
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-16, 16:11
świetny filmik szacunek dla autora/uw
cała prawda o kobietach
Zgłoś
JDRK 2010-04-16, 16:22
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-16, 16:47
Rhox napisał/a:

Ta gra nazywa się życiem i już w nią grasz.

on ma EASY MODE bo jest gejem :p
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-17, 9:44
Ogladając filmik przypomina mi sie pewna historia:

Idzie sobie zając po torach, aż tu nagle przejechał pociąg i obciął mu dupę. Dupa potoczyla się kilkanaście metrów dalej, na inne tory. Zajączek za nią pobiegł, schyla się i już ma ja podnieść gdy... przejechał drugi pociąg i obciął mu głowę.
Jaki z tego morał?
Nie trać głowy dla dupy.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-17, 10:36 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-17, 20:56
Dobrze napisałaś że większość, mi np z babami gada się całkiem sympatycznie a te komentarze niektórych troszke żałosne
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-18, 11:37
no nie mogę! faceci - zachowujecie się tu jak rasowe pedały. jeżeli uważacie że baby powinny być w kuchni i żywicie do nich tak jawną nienawiść, to nie zdziwię się jeżeli większość z was ma jakiegoś chłopa, który was zaspokaja. Równacie poziom intelektualny kobiet do poziomu podłogi. Dlaczego? bo filmik przedstawia blacharę. I co za tym idzie - dla was już wszystkie dziewczyny muszą być blacharami. Jeżeli macie tylko takie znajome to iście wam współczuje ale nie musicie się tak na nas wyżywać. Zaraz zostanę zasypana wulgaryzmami, że jestem idotką/debilką/blacharą (niewłaściwe skreślić). Ale radzę wam się zastanowić. Bo kobiety potrafią wami sterować. I taka jest niestety prawda. Gdyby tak nie było, nie rospisywalibyście tu swoich czarnych poematów jakie to my jesteśmy okropne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem