📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55
kruca napisał/a:
Chce zagrać w tę gre
![]()
Ta gra nazywa się życiem i już w nią grasz.
@up
dobrze powiedziane
ogólnie dawno nie było czegoś tak zajebistego
dobrze powiedziane
ogólnie dawno nie było czegoś tak zajebistego
świetny filmik szacunek dla autora/uw
cała prawda o kobietach
cała prawda o kobietach
Rhox napisał/a:
Ta gra nazywa się życiem i już w nią grasz.
on ma EASY MODE bo jest gejem :p
Ogladając filmik przypomina mi sie pewna historia:
Idzie sobie zając po torach, aż tu nagle przejechał pociąg i obciął mu dupę. Dupa potoczyla się kilkanaście metrów dalej, na inne tory. Zajączek za nią pobiegł, schyla się i już ma ja podnieść gdy... przejechał drugi pociąg i obciął mu głowę.
Jaki z tego morał?
Nie trać głowy dla dupy.
Idzie sobie zając po torach, aż tu nagle przejechał pociąg i obciął mu dupę. Dupa potoczyla się kilkanaście metrów dalej, na inne tory. Zajączek za nią pobiegł, schyla się i już ma ja podnieść gdy... przejechał drugi pociąg i obciął mu głowę.
Jaki z tego morał?
Nie trać głowy dla dupy.
Dobrze napisałaś że większość, mi np z babami gada się całkiem sympatycznie a te komentarze niektórych troszke żałosne
no nie mogę! faceci - zachowujecie się tu jak rasowe pedały. jeżeli uważacie że baby powinny być w kuchni i żywicie do nich tak jawną nienawiść, to nie zdziwię się jeżeli większość z was ma jakiegoś chłopa, który was zaspokaja. Równacie poziom intelektualny kobiet do poziomu podłogi. Dlaczego? bo filmik przedstawia blacharę. I co za tym idzie - dla was już wszystkie dziewczyny muszą być blacharami. Jeżeli macie tylko takie znajome to iście wam współczuje ale nie musicie się tak na nas wyżywać. Zaraz zostanę zasypana wulgaryzmami, że jestem idotką/debilką/blacharą (niewłaściwe skreślić). Ale radzę wam się zastanowić. Bo kobiety potrafią wami sterować. I taka jest niestety prawda. Gdyby tak nie było, nie rospisywalibyście tu swoich czarnych poematów jakie to my jesteśmy okropne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie