Takie tam z ZOO + muzyka "narzędziowa"...
I prawidłowo! Niższe gatunki po to są, aby dawać ludziom radość!
włączyłem to przez przypadek bez muzyki i myślałem, że to jakiś upośledzony down...
Konto usunięte
2015-01-11, 22:53
Skilla ma zajebistego i mogę powiedzieć że jego taniec przyćmiewa jego pedalskie ruchy.
Stnq
2015-01-11, 22:58
@Prze-moc w kategorii człowiek vs człowiek ten cz🤬ch bije cie na glowe bo w niej coś ma, nie to co ty. Rasista, nie rasista, tylko debil nie docenia talentu kiedy go widzi. Ja tez cz🤬chow nie lubie, natomiast umiejetnosci i talentu odmowic mu nie mozna. Won p🤬lcu, bo biała rasa takich jak ty nie potrzebuje.
Konto usunięte
2015-01-11, 23:11
Pierwszy raz w życiu widzę cz🤬ch na baterie
Tylko czekalem i czekalem az nadepnie se te sznurówkę i sie wyp🤬oli
Konto usunięte
2015-01-11, 23:21
Perturbator napisał/a:
i dają, w szczeglności białym kobietom
Stnq napisał/a:
@Prze-moc w kategorii człowiek vs człowiek ten cz🤬ch bije cie na glowe bo w niej coś ma, nie to co ty. Rasista, nie rasista, tylko debil nie docenia talentu kiedy go widzi. Ja tez cz🤬chow nie lubie, natomiast umiejetnosci i talentu odmowic mu nie mozna. Won p🤬lcu, bo biała rasa takich jak ty nie potrzebuje.
hahah ale jesteś durny
zachwycaj sie dalej paździeżu tą małpką klaszcz mu przed kompem podziwiaj i doceniaj
dobrze wygibany, choreografia solo-muza, ten styl, spoko.
Konto usunięte
2015-01-12, 0:06
nieźle ma zaoraną głowę
Konto usunięte
2015-01-12, 0:09
Perturbator napisał/a:
no to dawaj, zrób coś zabawnego
Konto usunięte
2015-01-12, 0:54
jak on k🤬a w 2:10 się na dupie obraca? pośladki spina czy jak ?
rano paczalem, mialo kilka piw i myslalem, ze wiekszosc z nas zgadza sie z 2 pierwszymi komentarzami ale tu sie k🤬a KWEJKdistic.pl zorbił do c🤬ja wafla!!
Stnq
2015-01-12, 3:54
@Prze-moc za to ty jesteś entelegenentny i wielce oświecony. Jakby biali byli tacy jak ty, to byśmy k🤬a z jaskini koło nich nie wyszli. Bylibyśmy, jak ty, debilami z klapkami na oczach i c🤬jem świeżbiącym w dupie, bo ktoś coś lepiej od nas. Mądry biały by takiego czarnego wykorzystał. Durny, jak ty, pluł by śliną jęcząc jak p🤬da, że czurny i że łon je zwierze.
Debil z ciebie jak ja p🤬le, aż nie wierzę, żeś biały, p🤬lcu. Tępy jesteś jak c🤬k.