👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla was dubstep to gówno i nie muzyka a dla mnie rap i hip-hop.
Chociaż dubstepu może słucham z 1-2 piosenki bo w większości to stary rock (dobre lata 60 i 70) albo techno.
Chociaż dubstepu może słucham z 1-2 piosenki bo w większości to stary rock (dobre lata 60 i 70) albo techno.
Magnic napisał/a:
Dla was dubstep to gówno i nie muzyka a dla mnie rap i hip-hop.
A byłeś ty kiedyś w szkole, czy dopiero z przedszkola wypuścili Cię??
fantomasik napisał/a:
A byłeś ty kiedyś w szkole, czy dopiero z przedszkola wypuścili Cię??
Po twoim pytaniu sądzę, że pytasz bo nie wiesz czy się w końcu do jakiejś wybrać. Ja w przedszkolu byłem... jakieś 13lat temu, no ale ty pewnie nie wiesz jak tam jest skoro nie byłeś.

Oglądam to zbakany , ale nadal nie rozumiem sensu tego filmiku.

Kolejny debil który chce się wypromować. Kogo obchodzi ten syf?

Magnic napisał/a:
Po twoim pytaniu sądzę, że pytasz bo nie wiesz czy się w końcu do jakiejś wybrać. Ja w przedszkolu byłem... jakieś 13lat temu, no ale ty pewnie nie wiesz jak tam jest skoro nie byłeś.
Po poprawności twojej wypowiedzi (wcześniejszej, nie tej w której "błyszczysz" cięta ripostą, niczym Tarzan klatą),sądzę, że twoja edukacja jest albo we wstępnej fazie rozwoju, albo ty wstępnie ją olałeś i już dawno ją zakończyłeś.

fantomasik napisał/a:
Po poprawności twojej wypowiedzi (wcześniejszej, nie tej w której "błyszczysz" cięta ripostą, niczym Tarzan klatą),sądzę, że twoja edukacja jest albo we wstępnej fazie rozwoju, albo ty wstępnie ją olałeś i już dawno ją zakończyłeś.Pozdrawiam i miłej najebki w ten cudowny, piątkowy wieczór życzę
![]()
Niczym nie błyszczę. Po prostu taka prawda. Jeśli chcesz mi dowalić ja ci zwracam. A co do nauki. Uczę się dalej i wybieram na studia, traktuję to dość poważnie. A alkohol zostaw sobie. Ja nie piję z byle powodu. Zwłaszcza tego co ty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie