👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No to teraz wyobraźcie sobie w jakim szkodliwym promieniowaniu żyjemy. A do tego wszechobecny zasięg telefonów komórkowych, internetu, kable w ścianach, telewizory u wszystkich sąsiadów w bloku, komórki również u każdego... Żyjemy w takiej małej mikrofali. Na zdrowie!

Świetlówki, żarówki zwykłe i energooszczędne pięknie świecą również po włożeniu do kuchenki mikrofalowej.

@Ant1984: Wyobraź sobie, że o szkodliwości promieniowania decyduje dawka i czas pochłaniania jej, a nie samo zjawisko promieniowania. Także zdejmij tę aluminiową folię z głowy, bo wyglądasz jak kretyn.

Fajny bajer.Niestety dla nas,zbyt długie przebywanie w takim polu szkodzi organizmowi.
A i tam jest linia 110kV. Pod 400kV. Ma ona na celu kompensację pola elektromagnetycznego generowanego przez 400kV.
Sledzikmaster napisał/a:
A i tam jest linia 110kV. Pod 400kV. Ma ona na celu kompensację pola elektromagnetycznego generowanego przez 400kV.
A ja byłem przekonany że linie energetyczne są żeby dostarczać energii a nie żeby kompensować pole elektromagnetyczne.

Gdyby tak było to wszystko pod liniami byłoby martwe człowieczku.
A świetlówka świeci dzięki temu, że to fale elektromagnetyczne przesyłają energię, nie elektrony. Czyli mogą gościa spokojnie opodatkować i osądzić za kradzież energii
A świetlówka świeci dzięki temu, że to fale elektromagnetyczne przesyłają energię, nie elektrony. Czyli mogą gościa spokojnie opodatkować i osądzić za kradzież energii

szkoda ze tak mało ludzi się tym interesuje
btw trochę się tym bawię --> watch?v=uL7Appft-Rg
bym zapomniał prąd mamy przesyłany bezprzewodowo już od dawna
to tak łopatologicznie tylko napisałem, tylko gdyby był przesyłany bezprzewodowo to nie miałby kto kasować za przesyłowe hio hio

bym zapomniał prąd mamy przesyłany bezprzewodowo już od dawna

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie