Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Darmowe zakupy w Saturnie
konto usunięte • 2013-01-03, 17:35
Facet miał 156 sekund na wyniesienie takiej ilości sprzętu jaką tylko uda mu się unieść.

Po wpisaniu "saturn" w tagach nic nie ma. jak było to warn dla tagującego.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-03, 18:19 1
@mandel, lodówka
Zgłoś
Pizkes 2013-01-03, 18:22 1
Jeżeli chciałbym zarobić na wyniesionym sprzęcie, to chyba najbardziej opłacałoby się brać aparaty fotograficzne, wiecie, te lustrzanki czy inny pierdy, co potrafią kosztować nawet 10 tys. za sztukę.

Jednak patrząc na to gdzie stoją te telewizory, to faktycznie chyba najlepiej byłoby brać tylko TV
Zgłoś
FrasQs 2013-01-03, 18:22 4
Jakby to było w Polsce to na drugi dzień ktoś popełniłby mu samobójstwo
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 18:23 1
Pizkes napisał/a:

Jeżeli chciałbym zarobić na wyniesionym sprzęcie, to chyba najbardziej opłacałoby się brać aparaty fotograficzne, wiecie, te lustrzanki czy inny pierdy, co potrafią kosztować nawet 10 tys. za sztukę.

Jednak patrząc na to gdzie stoją te telewizory, to faktycznie chyba najlepiej byłoby brać tylko TV

położyć je na płasko jeden na drugim
Zgłoś
TomdeX 2013-01-03, 18:24
Ja bym brał same MacBooki, małe a dużo kosztują, później posprzedawać. Te telewizory 55 cali są tańsze od tych MacBooków, dobrym posunięciem było wzięcie lustrzanki + obiektywu wartego 4 tysięcy euro, nie wiem czy był tego świadom czy nie, ale good job
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 18:29 12
w Polsce też takie coś było tylko, że w lidlu i to co brał nie mogło przekroczyć 3tyś zł
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 18:38 10
jak by to było w Polsce to dostał byś czas : 5s + zawiązane nogi ręce i zasłonięte oczy
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 18:39 6
Dlaczego mam wrażenie, że taki wyścig byłby o wiele ciekawszy z udziałem kogoś bez ręki i nóg...?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 18:42
@up prawdziwy polak by sam alkohol ładował XD

kurde, zdążyliście napisać komentarze chodziło mi o ten filmik z dziadkiem
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 18:53 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 18:58 1
@up właśnie oglądając to samo myślałem... dziadzia ma brak głowy do interesów Mógł przez całe 5min stać na dziale z alkoholami i układać kartonami wg. ceny jeśli starczyło by czasu i miejsca w wózku to pojechać na dział z kawami a następnie ze słodyczami i drobnicę ładować do kartonów z wódką
Zgłoś
Spedi 2013-01-03, 18:58
same iphony ipady telefony drogie karty micro sd 64gb gry lustrzanki bym bral
telewizor za duzy
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 18:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 19:06 5
Widać sami znawcy w tym temacie i ekonomiści, widać że facet bierze sprzęt dla siebie i rodziny... Można to wywnioskować po ilościach tego co bierze. To nie Polska że musisz brać i sprzedać.
Zgłoś
Darkstep 2013-01-03, 19:13
Da ktoś namiary na nute ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem