Nie rozumiem ludzi którzy takie ścierwo trzymają w domu. Najgorsze że Ci ludzie tracą kontakt z rzeczywistością. Przykład. Siedzimy w kulturalnym towarzystwie(tak mogło by sie wydawać) nagle jeden z imprezowiczów bierze szczeniaka na ręce, podtrzymuje go za dupe,genitalia a potem jak dyby nigdy nic rozlewa wódkę i wkłada łape do chipsów, zagotowało mnie.
Nie rzadko ludzie są bardziej niemytymi flejami śmierdzącymi od zwierząt a jednak z nimi przebywasz.

Ofensywa "Kocich mam" :]
Zostałeś zaorany pierwszym wpisem, nie próbuj się nawet bronić. Beka z typa

Nie rozumiem ludzi którzy takie ścierwo trzymają w domu. Najgorsze że Ci ludzie tracą kontakt z rzeczywistością. Przykład. Siedzimy w kulturalnym towarzystwie(tak mogło by sie wydawać) nagle jeden z imprezowiczów bierze szczeniaka na ręce, podtrzymuje go za dupe,genitalia a potem jak dyby nigdy nic rozlewa wódkę i wkłada łape do chipsów, zagotowało mnie.
Poligon6 is back:]

Zoofilów nie zrozumiesz. Wystarczy propaganda w amerykańskich filmach i już z połowy ludzi robią się debile, którym nie przeszkadza że szczekający szczur po wylizaniu sobie dupy, liże ich po mordach.
Ty sam jesteś też ścierwem bo ssakiem, śmierdzisz i ściskasz swoje genitalia po czym rozlewasz wódę

Ty sam jesteś też ścierwem bo ssakiem, śmierdzisz i ściskasz swoje genitalia po czym rozlewasz wódę
Definiujesz siebie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie