podpis użytkownika
Zapraszam pozytywnych ludzi.. Wbijajcie na najwiekszy czat Discord ludzi pozytwnie pokreconych.. Jesteśmy Ujarani Życiem. Link na PW..podpis użytkownika
Zapraszam pozytywnych ludzi.. Wbijajcie na najwiekszy czat Discord ludzi pozytwnie pokreconych.. Jesteśmy Ujarani Życiem. Link na PW..no k🤬a ja p🤬lę jak mnie denerwują takie odpowiedzi. co się nie napisze, że ściągnięte z dość popularnej strony to już leci taki żeby napisać, że nie każdy wchodzi na takie strony i oczywiście dostanie za to piwa.@up nie każdy jest no-lifem i przegląda wszystkie serwisy.
podpis użytkownika
Jam jest Pan Twój!no k🤬a ja p🤬lę jak mnie denerwują takie odpowiedzi. co się nie napisze, że ściągnięte z dość popularnej strony to już leci taki żeby napisać, że nie każdy wchodzi na takie strony i oczywiście dostanie za to piwa.
sry, ale już k🤬a nie wytrzymałem!
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…no k🤬a ja p🤬lę jak mnie denerwują takie odpowiedzi. co się nie napisze, że ściągnięte z dość popularnej strony to już leci taki żeby napisać, że nie każdy wchodzi na takie strony i oczywiście dostanie za to piwa.
sry, ale już k🤬a nie wytrzymałem!
a mnie wqrwia Twoje p🤬lenieciągle piszesz, że to było na JM, tamto na demotach, a jeszcze coś innego na mistrzach czy tego typu innym gównie
czy Ty na prawdę jesteś na tyle głupi i uważasz, że wszystko co się pojawia na tych serwisach to są same oryginały?
podpis użytkownika
Jam jest Pan Twój!