Kveldulf napisał/a:
^up
Shimmy
Z tego co jest napisane wynika, że to zjawisko nie powoduje utraty stateczności pojazdu, więc o ile nie spanikuje to nie powinien glebnąć.
@up nie wiem gdzie ty to wyczytałeś. Za to ja wyczytałem to: "(...) wyjaśniono, że jest to zjawisko samowzbudne, powstające podczas przypadkowych wymuszeń wynikających z niestateczności układu".

"Shit, shit, shit, shit, shit, shit..." Nosz k🤬a, gość już dawno opanował motocykl, a kamerzysta dalej się podnieca jakby komuś łeb urwało.
Połowa sprowadzonych motocykli tak ma
Miłego oglądania. Pozdrawiam!

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!

Jaki żal, nie wyj🤬 sie, byłoby mniej o jednego potencjalnego morderce na drodze.
doredo napisał/a:
@up ci którzy potrafią się z tego śmiać, bo "tradycja" są ok. Ale kupa ludzi bierze to na serio, potem zajeżdża drogę, szeryfuje, i ogólnie pruje dupe "bo motop🤬da". Na ludzi bez własnego mózgu jedynym remedium jest wrzucanie im człowieczeństwa łopatą do głowy.
Zdalnie sterowanemu samochodzikowi nie narzucisz myślenia.